Elektrická autoleštička
- Vendys
- Nováček
Elektrická autoleštička
Ahoj všem, chci si pořídit na jaře nějakou elektrickou autoleštičku, ale nevím jakou! Která je podle Vás lepší? A zkrášlujete svého focuse elektricky nebo jen hadrem? 

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrická autoleštička
Ahoj, podivej se na detailing.cz, zde se to probira vcelku dukladne :]. Ja si rotacni levnou lesticku take poridil, s tim, ze mi to usetri praci. Opak byl pravdou, s lestickou se chce opravdu dobre naucit a poridit k tomu urcene pripravky, jinak v tom lepsim pripade jen pridela praci, v tom horsim hrozi treba probrouseni hran ..
Takze dale pucuji auto rucne, obcas mam pocit, ze mi ty ruce upadnou, ale zase tak casto to nedelam a s vysledkem jsem spokojeny :]
Takze dale pucuji auto rucne, obcas mam pocit, ze mi ty ruce upadnou, ale zase tak casto to nedelam a s vysledkem jsem spokojeny :]
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- Quickie
- Moderátor
neviem aká je tá prvá, ale tú druhu nekupuj.. to je blato, mam ju doma a ked budem robit poriadok v garaži tak ju asi otrepem do kontajnera
- Radekjo
- Zkušený
Taky mám leštičku v arzenálu ale od doby co jsem vyzkoušel myčku v Glóbusu/Ostrava tak ji nepoužívám. Nikdy jsem s ní nedokázal to co myčka a ještě ta práce
tam to mám za 109 Kč se vším a auto je jak nové.

FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)

RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
- C-Maxis
- Zkušený
Take pripoustim, ze mycka Globus #4 109,- se mi jevi jako dostatecna.
Pokud najdu nejake ryhy kolem kliky a pod, tak pouziji Tempo pastu. Verim, ze se par lidem zjezi chlupy vsude, ale co s tim nadelam. Me to pijde dostatecne primerene
A to se jeste da poridit "... PŘEDPLACENÉ ZÁKAZNICKÉ KARTY NA MYCÍCH LINKÁCH GLOBUSU", kde je pak sleva 20%.
Pokud najdu nejake ryhy kolem kliky a pod, tak pouziji Tempo pastu. Verim, ze se par lidem zjezi chlupy vsude, ale co s tim nadelam. Me to pijde dostatecne primerene

A to se jeste da poridit "... PŘEDPLACENÉ ZÁKAZNICKÉ KARTY NA MYCÍCH LINKÁCH GLOBUSU", kde je pak sleva 20%.