.Kdyby jsi se rozhodnul, že to budeš dělat, tak mi dej vědět. Asi by jsem si tu koncovku od tebe nechal udělat
  .Kdyby jsi se rozhodnul, že to budeš dělat, tak mi dej vědět. Asi by jsem si tu koncovku od tebe nechal udělat   
  Díky

to lubec:no to si nemyslím,vrtulka se samozdřejmě točí,takže by neměla nic brzdit,dále je koncovka rozšířená,než původní konec tlumiče,takže kdyby se porovnal objem kudy procházeli plyny před tím a kudy procházejí teď,tak si myslím,že těd je ten prostor větší,ale v každém případě mám v plánu před montáží skočit s fofo na místní letiště,projet určitý kus dráhy se stavající koncovkou a zapsat třeba stav z palubního počítače,pak montáž nové koncovky a opět jízda za stejných podmínek a porovnání přes palubní počítač.No a vnejhorším to mám udělané tak,že lze vrtulku demontovat a nechat volný prostor a nebo vložit nerez sítko.....nápadů je plno....,(ale jinak díky za kritiku)lubec píše:Tá vrtulka je tam na zníženie výkonu motora

to romosch:čéčéromosch píše:
To Herizn: super zpracování,jak dlouho ti trvala?
 to já nevím,nedělal jsem to na kšeft,ale sobě(a Vám)pro radost,takže jsem čas nesledoval.Záleží,co jsem měl zrovna na práci,když jsem mohl zapnout na vedlejší frézce nějaký obrobek,tak jsem si stoupl vedle k mašině a točil po chvílkách tu koncovku.Dělal jsem to asi týden + -hoďku denně,nejhorší to bylo vymyslet s tou vrtulkou....spousta uprav a několik přípravku na upnutí k jejímu zmenšení(byla totiž větší než jsem sehnal)....jinak díky za Tvé ocenění
 to já nevím,nedělal jsem to na kšeft,ale sobě(a Vám)pro radost,takže jsem čas nesledoval.Záleží,co jsem měl zrovna na práci,když jsem mohl zapnout na vedlejší frézce nějaký obrobek,tak jsem si stoupl vedle k mašině a točil po chvílkách tu koncovku.Dělal jsem to asi týden + -hoďku denně,nejhorší to bylo vymyslet s tou vrtulkou....spousta uprav a několik přípravku na upnutí k jejímu zmenšení(byla totiž větší než jsem sehnal)....jinak díky za Tvé ocenění 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti