ujo vravel ze za ten den to bol 4 na focusa..
zatial bez problemov

.  Jinak jsem měl dotaz, ještě na jednom vláknu tohoto typu, ale nk ničemu valnému jsem nedospěl, setkal-li se s tím někdo, budu rád za jakékoliv info. Díky a omlouvám se za dlouhý příspěvek. Martin
.  Jinak jsem měl dotaz, ještě na jednom vláknu tohoto typu, ale nk ničemu valnému jsem nedospěl, setkal-li se s tím někdo, budu rád za jakékoliv info. Díky a omlouvám se za dlouhý příspěvek. Martin

Tak jsem to očistil znovu bez oleje
 Tak jsem to očistil znovu bez oleje  a preventivně to udělal jak je na obrázku
 a preventivně to udělal jak je na obrázku  Tak doufám že opravdu moje blikání bylo jenom díky těm zemím a že tohle chvíli vydrží
 Tak doufám že opravdu moje blikání bylo jenom díky těm zemím a že tohle chvíli vydrží  

Třeba stačil jen hydroizolační nátěr.
  Třeba stačil jen hydroizolační nátěr. 

kolem očka jsem obrousil to na kov,očistil očka a zbytek očka co trčel z podšroubku je přípájený právě přímo ke karoserii takže tam je 100%tní kontakt který by už snad tak brzo neměl zoxidovat
  kolem očka jsem obrousil to na kov,očistil očka a zbytek očka co trčel z podšroubku je přípájený právě přímo ke karoserii takže tam je 100%tní kontakt který by už snad tak brzo neměl zoxidovat 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti