Narazil jsem na problém u mého focuse (1.4, r.v. 1998, benzin). Asi před dvěma měsíci začli kolísat otáčky motoru. Ihned po nastartování vyběhli cca na 1500, asi dvě sekundy stojí na místě a pak spadnou dolů, nicméně auto mi chcípne. Musím ho nechat chvíli zahřát, jinak není možný auto nechat běžet na volnoběh. Zkoušel jsem ventil vyčistit, nicméně pořád to samé. Narazil jsem na článek, ve kterém jeho autor popisoval test onoho ventilu.
1. Nastartoval jsem auto
2. Otáčky volnoběhu jsou opravdu velmi nízko, auto má tendenci chcípat, motor sebou škube, poněvadž se snaží udržet motor v chodu, ale při oněch nízkých otáčkách je to pro něj asi těžké.
3. V testu bylo během volnoběhu odpojit ventil za běhu, což jsem udělal a auto najednou mělo cca 800-900 otáček a bez problému to frčelo. V testu bylo napsáno, že by měl motor ihned zhasnout, nicméně motor jel dál bez kolísání.
Proč píšu tento topic. Vím, že se tu řeší problém s volnoběhem již nějakou dobu, nicméně mě zajímá Váš názor, zda-li jde v tomto případě opravdu o ventil volnoběhu. V minulosti se mi totiž stalo, že jsem u minulého auta vyměnil kvůli otáčkám několik ne zrovna levných dílů a nikdy se to nespravilo.
Nejsem auto mechanik a moc jim nerozumím, nicméně jsem si vydedukoval dvě možnosti na základě tu získaných informací.
A: Ventil je v háji, asi koupit nový
B: Nebo špinavá škrtící klapka, či něco jiného znečištěného, což asi nebude

Prosím o Vaše názory,
děkuji
Pavel Pinkava