Chlapi, potrbujem pomoc.Prednedávnom sa mi niekto oprel o zadny naraznik a spravil mi asi 3centimetrovu prasklinu..Neviem čo s tým..Premýšlal som že to zatmelím a prebehnem korekčnou fixou..ale asi by to po čase odpadlo..Možno bude lepšie to dat zvarit a prestreknut..Mám človeka čo by mi to zvaril ale faru si musím zohnat. Neviete mi poradit kde by mi za rozumnu cenu vedeli namiešať farbu na šedu metalizu?Prestreknut by som potreboval len pár centi štorcových preto tej farby ani nepotrebujem vela..Som z BA
Veľmi pekne ďakujem za rady!!
Farba
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Farba
niektore farby-laky maju obrovsku skalu farieb,ak je predavac schodpny vyberie ti paradnu farbu a nechas si to naplnit do spreja alebo si odnesies farbu nech ti to niekto nastrieka pod vacsim tlakom.
- hihi
- Zkušený
Re: Farba
Kvalitně svařit a kvalitně rozstříknout a metlu k tomu (nesmí to být vidět) to je otázka poměrně velké částky (typuji do 100 eur). Takže žádné domorobo bych nedělal a nechal to komplet na lakýrníkovi (nejbližší autolakýrník bude vědět, kde sehnat i barvu). Nebo naopak domorobo - jen svařit... ty plasty nejezdí.
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White