. To už je lepší si koupit adaptér na zásuvky přechod USA - EU za cca 50,- Kč
http://www.nc.cz/adapter-redukce-do-zas ... 21806.html
... jinak tu kameru mám a zatím spokojenost, největší překvapení je, že za ty prachy to dokonce funguje

tady si muzes vybrat dle vkusu:silverwolf píše:Ta nabíječka na Motorolu stojí cca 50% pořizovací ceny kamery. To už je lepší si koupit adaptér na zásuvky přechod USA - EU za cca 50,- Kč
http://www.nc.cz/adapter-redukce-do-zas ... 21806.html
... jinak tu kameru mám a zatím spokojenost, největší překvapení je, že za ty prachy to dokonce funguje

Ale o integraci do auta jsem zatím neuvažoval. Někdy se to možná může hodit ... uvidíme.
  Ale o integraci do auta jsem zatím neuvažoval. Někdy se to možná může hodit ... uvidíme. , nějak extra nepředjíždím, většinou se časem nabalí víc takových aut, a v pohodě si jenom udržuju odstup , jedu pěkně v pytli, ten za mnou v tom mém atd., rychlosti se pohybují 50-160 +- a to mě vyhovuje. Moc nikoho nezdržuju, málo kdo mě chce předjet, asi je to taková nějaká sehranost, tak nějak tu rychlost udržujeme.Protože do pravého na D1 mě nikdo nedostane, to si myslete co chcete
 , nějak extra nepředjíždím, většinou se časem nabalí víc takových aut, a v pohodě si jenom udržuju odstup , jedu pěkně v pytli, ten za mnou v tom mém atd., rychlosti se pohybují 50-160 +- a to mě vyhovuje. Moc nikoho nezdržuju, málo kdo mě chce předjet, asi je to taková nějaká sehranost, tak nějak tu rychlost udržujeme.Protože do pravého na D1 mě nikdo nedostane, to si myslete co chcete   

, jen by mne zajímalo, jak vyřešili to nabíjení
, jen by mne zajímalo, jak vyřešili to nabíjení 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host