problikávajicí kontrolka otavřených dveří
- PetrB
- Nováček
problikávajicí kontrolka otavřených dveří
Zdravim všechny. Asi před deseti dny jsem si koupil FoFo.Nechal jsem si do něj namontovat alarm ,ale teď mi začíná při jízdě problikávat kontrolka zavřených dveří a alarm začíná bez příčiny houkat. Potřebuju poradit čím to může být alarmem nebo blbne některé čidlo u dveří.Jo a kde je čidlo u pátych dveří??? Dík za radu 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- PetrB
- Nováček
kontrolka dveří
dneska jsem všechny spínače na dveřích vyndal a proměřil ale všechny fungujou někdo mi řikal že to může bejt zlomenej drát ale (to je muj úsudek)kontakty jsou sepnutý při otevřenejch dveřích a při zavření se rozepnou tzn. že jestli je zlomenej drát tak dy to nemělo svítit vůbec(jestli kecám tak mě opravte) tak to bude asi ten alarm.
- PetrB
- Nováček
kontrolka dveří
dnes jsem se byl zeptat v servisu a mechanik mi říkal že prej fofo má čidla na dveře zalitý v zámku???
ale já je našel na sloupku?? nebo tam je ještě jedno?? 

- PetrB
- Nováček
blikajicí kontrolka dveří
už jsem na to přišel .Když mi montovali alarm tak přidali jedno čidlo na otevření kapoty motoru
.A to to dělalo dnes jsem ho seřídil a je to v poho 

-
Re: problikávajicí kontrolka otavřených dveří
Ahoj všem,
snad tohle ještě někdo čte.
Dnes se mi rozsvítila kontrolka otevřených dveří a souvisle s tím svítí osvětlení kufru(i když zavřu víko) - netušíte co to může způsobovat? nelze jen očistit nějaký kontakt, vyměnit čidlo - případně lze laicky zjistit čím to je?
jsou tuhé mrazy, tak přičítám, že to na 10 let starém FF I kombi už mohou způsobit kdeco:/
děkuji
snad tohle ještě někdo čte.
Dnes se mi rozsvítila kontrolka otevřených dveří a souvisle s tím svítí osvětlení kufru(i když zavřu víko) - netušíte co to může způsobovat? nelze jen očistit nějaký kontakt, vyměnit čidlo - případně lze laicky zjistit čím to je?
jsou tuhé mrazy, tak přičítám, že to na 10 let starém FF I kombi už mohou způsobit kdeco:/
děkuji
- pbjun
- Test driver
Re: problikávajicí kontrolka otavřených dveří
Zamek v kufru... Taky sem mel tento problem, ale kdyz sem mel auto na reklamaci laku ve fordu tak sem dostal zamek novy bez placeni