kontrolka - brzdy

Nápravy, řízení ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
hanysss
Nováček
Nováček

kontrolka - brzdy

Příspěvek od hanysss » 17.11.2010 23:20

Dobrej, mám FoFo1 a svítí mi kontrolka ABS(urval jsem senzor), dal jsem auto do servisu na výměnu ložisek a lanovodů ruční brzdy, když jsem si pro to přišel, rozjel se, tak se mi asi po 100 metrech rozsvítila i kontrolka brzdového systému. V servise mi na to nebyli schopni nic říct, snad jen že mám možná už starší brzdovou kapalinu. Tak se chci zeptat, jestli nemá někdo s tímhle zkušenosti. Jestli může u opravy ložisek a lanovodů někdo něco udělat s brzdama, nebo co by to mohlo způsobovat. Dik předem

jobe
Nováček
Nováček

Re: kontrolka - brzdy

Příspěvek od jobe » 21.11.2010 10:32

Ahojky souvisí to s abs mi odešel taky snímač abs a rosvítila se i kontrolka brzd a porucha motoru ohledne snimače rychlosti...ale to jen proto že je to vše provázáno na abs..takže opravit snímač a mělo by to být o.k

hanysss
Nováček
Nováček

Příspěvek od hanysss » 24.11.2010 17:35

Díky za odpověď. Čidlo jsem si půjčil z prodejny, fungl nové a stejně mrcha svítila.. Nevíte jestli se to musí nějak resetovat na počítači, když je tam nové čidlo? Nebo jestli to má fungovat hned.. dík předem

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 24.11.2010 17:40

Pokud jsi dal nové čidlo a vše je jinak OK,tak kontrolka zhasne až po dosažení určité rychlosti.ŘJ abs si provede po rozjetí test systému a pokud je vše vpořádku,tak kontrolka zhasne.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Odpovědět

Zpět na „Podvozek“