Změna podsviceni-návod na topení str 29
- Vlast1k
- Test driver
Re: Změna podsviceni-návod na topení str 29
Tak to je divné.. přesně tady ty jsem kupoval i já. Chvilku jsem měl prolémi, ay mi svítili,ale nepraskla mi žádná!
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
malond že ti odešla v tom tlačítku na vytápění sedaček se nedivím, protože tam je 12V a ty LEDky mají tuším 3,3V, musíš před LEDku dát odpor, já jsem prvně dal 420 Ohm, svítilo to ale dost, pak jsem zkusil 470 Ohm, sice by mohla svítit míň, ale dobrý, už to nechám a taky by jsi na ni měl zbrousit hlavičku do roviny, pak v tom tlačítku svítí líp. Takhle to vypadá, ale naživo je to mnohem lepší
Že odešly v tom ovladači, to netuším proč, u mě v pohodě, pokud jsi dodržel polaritu, tak bych je zkusil vyměnit všechny naráz

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to s tim vytapenim sedacek jsem nevedel. Diky.
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, chtel bych vedet, jestli kdyz vymenim diody, jestli pak bude fungovat i regulace osvetleni (stmivani palubky atd). Podle me neni duvod, proc by nemelo. Ale dneska jsem zacal u ovladace svetel a ten se mi nestmiva. A ja si za boha nemuzu uvedomit, jestli pri zelenem osvetleni sel regulovat nebo ne. Kazdopadne to sviti docela silne. Resil jste to nekdo nejakym odporem? Diky za odpoved.
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Diody nemají vliv, pokud jsi ho rozebíral, tak jsi možná nechytil v tom ovladači zobáček toho potenciometru. Taky se mi to povedlo, tak jsem ho musel rozebrat a chytit ho 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
JJ to se mi povedlo zacvaknou spravne a vse se stmiva. Jen mi jde o to, jestli se ma stmivat i to samotne osvetleni ovladace oken. To si prave nepamatuju. Ted to kazdopadne nejde
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to dneska zkusím a dát Ti vědět 

- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Pockej, ne oken, ale svetel
. Jestli se pri toceni regulacnim koleckem stmiva i ovladac zapinani svetel

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že ten ne, protože by jsi v noci neviděl kde je
, ale ověřím to !

- Vlast1k
- Test driver
Ten zůstává stejnej pořád..malond píše:Pockej, ne oken, ale svetel. Jestli se pri toceni regulacnim koleckem stmiva i ovladac zapinani svetel
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna podsviceni ovládání stahování pouze předních oken
Vlast1k: Díky moc
Jinak při výměně diod v ovládaní na stahování pouze předních oken jsem zjistil, že ten německej návod nepasuje na můj tišťák. Sice jsem to udělal podle něho, ale nic nesvítilo, takže jsem to otočil zrcadlově a už to jede
+ je červená tečka a - modrá

Jinak při výměně diod v ovládaní na stahování pouze předních oken jsem zjistil, že ten německej návod nepasuje na můj tišťák. Sice jsem to udělal podle něho, ale nic nesvítilo, takže jsem to otočil zrcadlově a už to jede

+ je červená tečka a - modrá
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
A momentálně mi vyvstal problém, že za boha nemůžu rozsvítit diodu přední mlhovky. Zkoušel jsem několik diod i barev a nic a můžu jí otáčet jak chci
Ostatní v pohodě. Mám tam tenhle tišťák. Vše jsem napájel podle návodu tady, ale přední mlhovka tam chybí. Každopádně nefunguje, ať ji dám jak chci.

- Vlast1k
- Test driver
Tak to je divné.. jakou barvu a označení te diody jsi tam dával 

- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna podsviceni ovládání oken s přední mlhovkou
Použil jsem bílou ledku 511-532 Teď do toho zkouším pouštět proud multimeterem a normálně svítí. Jedině, že by měla být naopak a já tam měl předtim studeňák a proto nesvítila. Jinak už nevim.
Normálně mám + dole a - mínus nahoře jako je to u ostatních. Ale nevim, jestli je to dobře
EDIT: Takže ta ledka na přední mlhovku má bejt opačně než ty ostatní. Plus nahoře a mínus dole. Teď už to jede, asi jsem to měl předtim špatně přiletovaný.
Normálně mám + dole a - mínus nahoře jako je to u ostatních. Ale nevim, jestli je to dobře

EDIT: Takže ta ledka na přední mlhovku má bejt opačně než ty ostatní. Plus nahoře a mínus dole. Teď už to jede, asi jsem to měl předtim špatně přiletovaný.
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dneska se chystám na výměnu budíků. Objednal jsem tyto, cena cca 1550,-Kč a za tejden to bylo doma. Chtěl jsem se jen zeptat, kam jste připojili + a -? Můžu to napojit třeba na 12V zásuvku, která je hned vedle nebo to mám zapojit někam jinam? Díky za radu.