Psal jsem ti mailhide píše:Mám

No já mám N73 a HF do ucha od Nokie... Ještě jsem to najednou nezkoušel.No1 píše:2 Magic : drzak ve vydechu ventilace pouzivam od doby, kdy mam FF. Nejdrive jsem v tom mel original na SE P910 a ted tam nejaky univerzal a v nem HTC Wizzard (MDA Vario, Qtek 9100). Oboje bez problemu.
A samozrejme funfuje GPS i BT HF (mam Parrota). Jedine, co se stane je, ze se vypne hlasova navigace pri probihajicim hovoru. Tusim, ze to je odvisle od pouzite verze BT v telefonu (tusim, ze verze 1.0 neumela komunikovat s vice zarizenimi soucasne - tim trpi napr. SE P900). Ale ruku do ohne za to nedam.
Vsetky funkcie vsak funguju bezproblemovo iba s original sadou/nie bluetooth/ od NOKIA...Ty si pravdepodobne kupil nieco UNI,ale aj tak by stlmenie a pocuvanie hovoru cez audio instalaciu v aute po spravnom zapojeni fungovat malo.Snad ti poradi niekto,kto sa rozumie audioinstalacie v aute...opicak píše:Mám na všechny velkou prosbu. Pořídil jsem se bluetooth HF sadu (celkem hodně používám telefon za jízdy) a použil návod z http://www.focus.kvalitne.cz/down.html pro zapojení k rádiu CD 6000. Mám rádio i s ikonkou telefonu na předním panelu. Podle návodu by tohle rádio mělo podporovat tlumení při hovoru (HF na to má výstup) a mělo by i umět použít reproduktory rádia při hovoru. Už si připadám jako blb, protože jakékoliv zapojení nefunguje - rádio netlumí a zvuk z reproduktorů nejde. Zkoušel jsem snad všechny možné varianty. Předpokládám,že nejsem jediný, kdo HF používá, proto prosím o radu. Můžete mi někdo napsat, jak to máte zapojené?? Díky moc.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů