Ahoj, nebudu psát ke konkrétnímu autu ale k autobazaru celkově, měl jsem u nich vyhlídlé jedno auto jednalo se o VW Passat variant, červený, myslím, že tam stojí ještě, při obhlídce v autobazaru mělo být podle prodejců všechno v naprostém pořádku, první jsem se zalekl když zvedl kapotu a mezi sklem a motorovým prostorem je takovy misto kde je baterka a tak a to bylo plný vody...cestou do servisu mého kamaráda (sami nabízí službu, že si auto můžete vzít kam chcete) z něj začlo padat, že by to chtělo vyměnit tohle možná tamto nic velkýho, na zdviži už to byla zadni naprava, možná i přední, brzdy, rozvody, těsnění pod hlavou, tlakovací ventil turba nebo cely turbo to se nezjišťovalo, bylo bouraný, stočený kilometry tak o 130.000km a pár nejasností v PC na diagnostice, je mi jasný, že takhle to vypadá v každém bazaru, můžeš mít štěstí na kus ale dej si dobrý pozor všechno si prohlídni a kdyžtak to vem k někomu kdo tomu rozumí v ČB, myslím že kdyby ses domluvil s Fokim třeba že i k němu by to neměl být problém, nabízejí to tak proč to nevyužít, nechaj Tě jet s autem takže si můžeš zkusit jak to jede a tak

hodně štěstí a dobrou ruku