Mám ich v garáži, zmeral som ich: 75mm priemer po hranu, ktorá má trčať z diery

Drzak budu dolaminovavat, to neni problem. Ja mam problem sehnat mlhovky ktere by do toho pasovaly. Jak jsem rikal, dira je 84mm a videl jsem jen mlhovky s prumerem 83mm, coz se mi vzhledem k moznosti serizovani moc nezda. Pak tu je ta varianta z FF2 (75mm), ale tam by zase byla mezera 4.5mm po obvodu. Jak to mas reseny ty?HAWK píše:Držák mlhovek budeš muset vymyslet a skonstruovat.
Řešil jsem stejný problém,vlepil jsem do nárazníku příčku
na kterou pak přišel držák mlhovek (rybí oči,tuning prodejna 1100,-Kč)
Být tebou.pokusil bych se využít tu spodní plošku na spodku nárazníku
pro uchycení držáku mlhovek.
Toto je typický nedostatek neorig.doplňků,máš homolog.
Já mam dilema, 14.4.07 mi končí STK,tak nevim jestli radši nemam
nasadit orig. nárazník

Můžeš se prosímtě trochu rozepsat ohledně homologace laminátu a výrobce? Nějak se mi to nezdá.stigi píše:Drzak budu dolaminovavat, to neni problem. Ja mam problem sehnat mlhovky ktere by do toho pasovaly. Jak jsem rikal, dira je 84mm a videl jsem jen mlhovky s prumerem 83mm, coz se mi vzhledem k moznosti serizovani moc nezda. Pak tu je ta varianta z FF2 (75mm), ale tam by zase byla mezera 4.5mm po obvodu. Jak to mas reseny ty?HAWK píše:Držák mlhovek budeš muset vymyslet a skonstruovat.
nasadit orig. nárazník
Homologace narazniku probiha a papiry bych mel mit nekdy v polovine roku. Na STK chodim v lednu a na zimu budu narazniky stejne prehazovat takze s tim si hlavu nelamu.

Ono ten celkový priemer po okraj skla je 85mm, 75mm je po to vybranie, takže taká velká medzera tam mebude.stigi píše: Drzak budu dolaminovavat, to neni problem. Ja mam problem sehnat mlhovky ktere by do toho pasovaly. Jak jsem rikal, dira je 84mm a videl jsem jen mlhovky s prumerem 83mm, coz se mi vzhledem k moznosti serizovani moc nezda. Pak tu je ta varianta z FF2 (75mm), ale tam by zase byla mezera 4.5mm po obvodu. Jak to mas reseny ty?
Homologace narazniku probiha a papiry bych mel mit nekdy v polovine roku. Na STK chodim v lednu a na zimu budu narazniky stejne prehazovat takze s tim si hlavu nelamu.

Neni se velice o cem rozepisovat. Je to proste naraznik, ktery si vyrobce nechava homologovat (jen nemecke TUV). Nektere sve vyrobky uz ma, napr. na Golfa V, a ze sortimentu ktery na focuse ma homologuje momentalne jeden predni a jeden zadni.Magic píše:Můžeš se prosímtě trochu rozepsat ohledně homologace laminátu a výrobce? Nějak se mi to nezdá.stigi píše:Drzak budu dolaminovavat, to neni problem. Ja mam problem sehnat mlhovky ktere by do toho pasovaly. Jak jsem rikal, dira je 84mm a videl jsem jen mlhovky s prumerem 83mm, coz se mi vzhledem k moznosti serizovani moc nezda. Pak tu je ta varianta z FF2 (75mm), ale tam by zase byla mezera 4.5mm po obvodu. Jak to mas reseny ty?HAWK píše:Držák mlhovek budeš muset vymyslet a skonstruovat.
nasadit orig. nárazník

Dáš nějaké odkazy?stigi píše:Neni se velice o cem rozepisovat. Je to proste naraznik, ktery si vyrobce nechava homologovat (jen nemecke TUV). Nektere sve vyrobky uz ma, napr. na Golfa V, a ze sortimentu ktery na focuse ma homologuje momentalne jeden predni a jeden zadni.Magic píše:Můžeš se prosímtě trochu rozepsat ohledně homologace laminátu a výrobce? Nějak se mi to nezdá.stigi píše: Drzak budu dolaminovavat, to neni problem. Ja mam problem sehnat mlhovky ktere by do toho pasovaly. Jak jsem rikal, dira je 84mm a videl jsem jen mlhovky s prumerem 83mm, coz se mi vzhledem k moznosti serizovani moc nezda. Pak tu je ta varianta z FF2 (75mm), ale tam by zase byla mezera 4.5mm po obvodu. Jak to mas reseny ty?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host