Podla diagnstiky je to chyba P0251 co by malo byt cerpadlo, ze vraj malo tlaci...
Moze to byt teda aj vstreky ,ci spoliehat sa na diagnostiku a riesit cerpadlo...???
Dik za info
Moje blikání kontrolky se děje hlavně když je chladněji, ale když je cca nad těch 25°C už po ránu tak auto se chová skoro normálně a blikající kontrolku nevidím třeba celý den. Takže když jsou vedra, třicítky, po ránu už je třeba těch 25°C tak je vše v pohodě. Takže já mám opačný efekt, za studena problém, za tepla v "pohodě" a i dálnice, táhlé kopce pak při vysokých teplotách vzduchu nejsou problém.odep13 píše: ... Problém s BLIKÁNÍM KONTROLKY nastal když jsem jel do delšího kopce a motor byl v tahu delší dobu a ještě k tomu bylo nad 25°C teplo.
A tak děkuji všem že jsem si mohl přečíst Vaše příspěvky a zkušenosti.
mě se to projevovalo stejně, byli to vstřiky:(Docent píše:Dajme tomu, ze toto to robi aj mna...ako som uz pisal pri dupnuti na podlahu to sekne a koniec...nudzovy rezim. Bud neaky kopec alebo dalnica a vyssi prevodovy stupen.
Podla diagnstiky je to chyba P0251 co by malo byt cerpadlo, ze vraj malo tlaci...
Moze to byt teda aj vstreky ,ci spoliehat sa na diagnostiku a riesit cerpadlo...???
Dik za info
Ano,mám od něj repasovaný vstřiky a auto stále šlape jak má,velmi solidní jednání,můžu doporučit.Docent píše:Poznate niekto Autoservis Velendorf - dieselpoint???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host