Taky je fakt že jsem tu verzi před FL tak pečlivě nezkoumal, tak nedokážu úpně přesně porovnat. Globálně myslím že je to vcelku OK, teda až na ty dveře, ale to se prostě jen musí víc hlídat a nenechat to rozlézt

Nedelam si iluze, ze pokud se Cech zbavuje jakehokoliv auta, ze by do nej nejak moc investoval ;]] .. Ja osobne povazuji za zcela automaticke, ze pri nakupu takoveho auta okamzite menim rozvodak, svicky, kompletni naplne i filtry, plus desinfekce klimatizace, bez ohledu na to, co mi prodavajici tvrdi (pokud ho tedy neznam velmi dobre a osobne). Zase takova investice to neni a mam klid.pkadecka píše: Musíš počítat s tím, že pokud se Němec zbavuje auta se 130-150t km, asi do něj už dlouho neinvestoval žádný peníze, takže to bude chtít vyměnit rozvody a pár dalších věcí (filtry, možná svičky a kabely, brzdy podle stavu atd.).
Co ale nechápu, proč sháníš focuse 2000-2001? V roce 2002 byl facelift, máš už jiný světla a (prej) lepší ochranu karoserie proti korozi.
Není to ale pravidlo co píšešspachal píše: .... Nedelam si iluze, ze pokud se Cech zbavuje jakehokoliv auta, ze by do nej nejak moc investoval ;]] .. Ja osobne povazuji za zcela automaticke, ze pri nakupu takoveho auta okamzite menim rozvodak, svicky, kompletni naplne i filtry, plus desinfekce klimatizace, bez ohledu na to, co mi prodavajici tvrdi (pokud ho tedy neznam velmi dobre a osobne). Zase takova investice to neni a mam klid. ....
Ja pri nakupu auta sem take chtel benzin (z duvodu ze najazdim cca 25k km za rok) a nakonec vzal diesel protoze sem narazil v jednom bazaru na super kousek a za ty penize sem jim ho tam nemohl nechatmarsepl píše:Tak díky za všechny rady, vidím, že se to celkem rozjelo, dala sem na radu lamb_17 a koukla na ty další stránky, a pár autíček mě docela zaujalo.Mě osobně se lbí krátký fofo, ale když uvažuju do budoucna tak, nevím jestli do krátkého naložím třeba kočárek a tak, i když nemá ža tak malý kufr, a už taky trochu uvažuju o benzínu, ale samozřejmě sem celkem přizpůsobivá. A sice jezdím i sama, ale dost často vozím celou rodinu, tak uvidíme.Díky za rady
u prvniho ty km se me nezdaji i kdyz treba to vazne tolik ma.marsepl píše:Koukněte mi někdo na tohle, cona to říkáte??
http://ford.sbazar.cz/ford-focus-kombi- ... 77916.html
nejsou ty km trochu neuvěřitelný???
a tenhle ještě:
http://ford.sbazar.cz/ford-focus-1-6-16 ... 56080.html
a eště tenhle poslední
http://ford.sbazar.cz/ford-focus-1-8-td ... 65593.html
u toho posledního se asi trochu překlepl v ceně, no ale je fakt pěkný
A jakýs to prodával auto Mira?no ale to bylo asi hodně mimo moji relaci co?
Ano, to jen potvrzuje, že pokud auto udržuješ (a není třeba hned autorizovaný servis Ford), tak máš HISTORII a to buď nový kupec ocení nebo chce 123 tis. na tachometru....Mira píše:...Ač auto bez servisky, tak s kupou faktur a dokladů prokazujících pravidelný servis včetně rozvodů, komplet klimy, výměny čelního na pojistku, výměny brzdové kapaliny, brzd apod. Dostal v den koupě i novou STK, kontrola v servise Ford....
Míra prodával ročník 11/2002 Ghia, mel tam spostu drobnych vychytanych veci, (zatmavena skla, litaky + sada zimaku, proste toho bylo dost) navic dokladal vse fakturama (rozvody, vymena celniho skla, brzdovy desticky, klimatizace) proste takovy solidni jednani, navic byl od tud s fora, ja si napriklad precetl co vsechno tady resil na foru a hned sem vedel ze me rika pravdu... proste na takovej kup narazis jen obcasmarsepl píše:A jakýs to prodával auto Mira?no ale to bylo asi hodně mimo moji relaci co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host