jemne pukanie vo volante
- berki
- Nováček
jemne pukanie vo volante
Zdravim. Pri jemnom vytoceni volantu do oboch stran v nom citit jemne puknutie. Opakuje sa to ked je chladnejsie,najma rano.Po case alebo ked auto stoji vyhriate na slnku tak to uplne zmizne.Neviete cim by to mohlo byt?Dik
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
Pukání ve volantu jsem nezaregistroval. Ale přidal bych se k variantě, že je tam něco suchého a po jízdě a prohřátí se tam "mazání" dostane. Já sem zase zaregistroval, že při plném vytočení kol doprava nebo doleva a držení volantu v této poloze se zřejmě od posilovače řízení ozývá takové vrčení. Jakmile přestanu volant tlačit do krajní polohy, pustím ho ale kola nechám vytočená tak to vrčení přestane. Je to OK??
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a hladina serva? nebo možná promazat....mosad píše:Pukání ve volantu jsem nezaregistroval. Ale přidal bych se k variantě, že je tam něco suchého a po jízdě a prohřátí se tam "mazání" dostane. Já sem zase zaregistroval, že při plném vytočení kol doprava nebo doleva a držení volantu v této poloze se zřejmě od posilovače řízení ozývá takové vrčení. Jakmile přestanu volant tlačit do krajní polohy, pustím ho ale kola nechám vytočená tak to vrčení přestane. Je to OK??
- Jiri02
- Pokročilý
- mosad
- Junior
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: jemne pukanie vo volante
Může lupat i páčka blinkrů....teda alespoň u mě to tak jeberki píše:Zdravim. Pri jemnom vytoceni volantu do oboch stran v nom citit jemne puknutie. Opakuje sa to ked je chladnejsie,najma rano.Po case alebo ked auto stoji vyhriate na slnku tak to uplne zmizne.Neviete cim by to mohlo byt?Dik

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Spread
- Junior
Re: jemne pukanie vo volante
ahoj,
nema niekto skusenost s takym akoby prasknutim vo volante pri prudsej jazde?
ked napriklad zatocim rychlo z prava dolava (alebo naopak) tak mi tam nieco pukne
nie vzdy.. z casu na cas.
Vzdy mam pri tom pocit, ako by mi mal o chvilu zostat volant v ruke
Neviete cim to moze byt? riadenie ide inak pekne.. nehadze.. netaha.. nic
nema niekto skusenost s takym akoby prasknutim vo volante pri prudsej jazde?
ked napriklad zatocim rychlo z prava dolava (alebo naopak) tak mi tam nieco pukne

Vzdy mam pri tom pocit, ako by mi mal o chvilu zostat volant v ruke

Neviete cim to moze byt? riadenie ide inak pekne.. nehadze.. netaha.. nic