Tak sme se vrátili ze Solné komory z rakouska.Dám sem fotky.pokud by se adminům nelíbilo,že je jich víc,tak bych to přešoupnul k sobě do vlákna,ale snad nebude problém.S autem sme tam byli....
Panoramata
Loser strasse (cca 1700 m.n.m)Teplotní rozdíl asi 13 stupňů oproti údolí a ten sníh nás překvapil.
Vzorně čekal na náš návrat.Na parkovišti jsme byli úplně paf,že nikdo nevyndaval navigace apod.Asi to není potřeba
Škoda,že jsme neměli boby....
Pohled do údolí...
A takhle jsme bydleli jen jednu noc.Ráno bylo na teploměru 5 stupňů a to bylo kolem 9 ráno.Od dvou jsme si připadali jak někde na sibiři.Pak jsme každý večer sypali rádi 38 euráčů za pokoj...
Na hranicích sem riskoval s přetížením,ale nekontrolovali mě a atk jsem tam to zlato přivezl.I s chlazením jsme si poradili

Játra mám zdravý,tak sem zase po dost dlouhé době ochutnal...
Městečko Hallstatt.Asi nejhezčí místo co jsem kdy viděl...
Vynikající kuchařka si i v polních podmínkách poradila...
Po obléknutí mundůru pro návštěvu solných dolů jsme vypadali jak z ruzyňský věznice
Otravný byly jak hnědočeši,ale krmení bylo zábavný
Tady na to si nějak potrpěj.prostě strom co kopíruje zeď baráku.Někdo to měl líp vypěstovaný,někdo míň.Každopádně to dost zaujalo.
Jezero Gossau
Další silniční oběd
Novější kolega
Zámeček Orth
Traunsee
A návrat do reality.České silnice.Divím se,že jsme přežili cestu z Dolního Dvořiště až k nám do garáže.