jak se říká - potrefená husa.....
salamio píše:Tos mě sakra odhadl! Já se samou závistí úplně zalykám, budu s tím muset něco dělat.jakatak píše:Vždy se najde nějakej rejpal a závistivec
salamio píše:Tos mě sakra odhadl! Já se samou závistí úplně zalykám, budu s tím muset něco dělat.jakatak píše:Vždy se najde nějakej rejpal a závistivec
Však jasně, Golf 1.2 na lízačku, to nikdy nebudu mít, proto tak kopujakatak píše:Heh
jak se říká - potrefená husa.....
fkabl píše:Hele, chlapi, dal bych si něco na snídani, jenom nevím, jestli rohlík nebo housku. Housky mají akorát makované, ale rohlíky i slané nebo sezamové. Ale ten sezamový stojí 2,90 oproti makovanému, který mají za 2,50.
Ještě se možná skočím mrknout do koblížkárny, ale potřeboval bych poradit, jestli s jahodovou nebo meruňkovou marmeládou. Nugátový asi ne, to bych nevyužil. Ten rozdíl v ceně se myslím nevyplatí. Díky za rady!
tak takhle jsem se jeste dneska nezasmalsalamio píše:fkabl píše:Hele, chlapi, dal bych si něco na snídani, jenom nevím, jestli rohlík nebo housku. Housky mají akorát makované, ale rohlíky i slané nebo sezamové. Ale ten sezamový stojí 2,90 oproti makovanému, který mají za 2,50.
Ještě se možná skočím mrknout do koblížkárny, ale potřeboval bych poradit, jestli s jahodovou nebo meruňkovou marmeládou. Nugátový asi ne, to bych nevyužil. Ten rozdíl v ceně se myslím nevyplatí. Díky za rady!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti