kombik - vysoka uzitkova hodnota
podvozkova platforma z focusa
motor 2.5T
podla mna ideal ak xces sportovy kombik

Jojo, taky ho mám, ale zrovna v dieslech jsou ty HDI na svojí dobu dost nadprůměrný. Úbytek výkonu ve vyšších otáčkách je daleko, daleko později než v TDI, zespodu neznám absolutně pojem "turbodíra". Sakum prásk - je to projevem o dost podobnější benzínu, i když samozřejmě směrem nahoru to slábne, narozdíl od benzínu, ale právě ta měkkost nástupu i ústupu výkonu to moc tradiční kadla-kadláky nepřipomíná, za což jsem mu vděčnej.... samozřejmě, jak tu už bylo mnohokrát psáno, když se diesel začne s.r.át, tak to může být finančně "velmi zajímavé", ale i s tím jsem ho bral a dneska ho mám moc rád. Ještě řeknu, že do té doby jsem byl zarytej benzíňák. Časy se ale mění, já na něm najel od koupě 13000km a bez jediné chybičky. Zase jsem se rozepsal, ale jen proto, abys měl zase nějaké další info od lidí, kteří už s tím francouzským motorem v autě, které má ve znaku amerického výrobce, vyrobené v jeho evropské divizi v Německu jezdíPerna_81 píše:Sakra, "Francouzi" (auta) mi jsou proti srsti a to mám mít jejich motor??
 ...prostě takovej míchanej salát. Mě zrovna tenhle salát ale dost chutná.... uvařili dobře chlapci.
  ...prostě takovej míchanej salát. Mě zrovna tenhle salát ale dost chutná.... uvařili dobře chlapci.   .
 .

sak ked mas bmw, beres len pistol, pri ktorej je napisane racing.misoo píše:... este si aj doprial 100-ku

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host