No proto...bofi píše:Vypadáš normálně , tak jak tě všichni znajíDany píše:Ty vole nech už toho, jak teď vypadámMěl si útočit na ihrdlicka a né na mě
.
Ale dobře

Foto nic moc, je to za šera a mobilem
  Foto nic moc, je to za šera a mobilem  No ale budu jí sundávat, protože tahle by měla životnost tak 3minuty
  No ale budu jí sundávat, protože tahle by měla životnost tak 3minuty  

...no a úplně vpravo je Jean-Claude van DammeDany píše:Kua Ivan ale ty jsi stejně mazaný, pro případ, že by někdo narážel na tvou orientaci, tak sis tam radši dal plakáty nahých bab.

Jinak anténka vypadá dobře...
 Ale to je plakát ještě z doby, kdy mi bylo 12 a chtěl jsem být jako on. A uprostřed je Brenda z BH 90210
  Ale to je plakát ještě z doby, kdy mi bylo 12 a chtěl jsem být jako on. A uprostřed je Brenda z BH 90210 

myslíš ten shit seriál Brenda a Žgryndapelen píše:Vy dva odchovanci serialu BH 90210. Ta antena nedosahuje delky puvodni anteny a bez doladeni vstupniho obvodu v radiu nebude mit moc velkou ucinnost.
P.S.:
Existuji prece specialni laky na lita kola, tak proc nepouzit shodny lak na antenu?

Takže Pelene, na srázku mi to doladění vysvětlíš, protože chytání signálu mic moc, ale stejně 98% poslechu hudby se u mě týká CD. A s tím lakem, budu se na to muset zeptat někde v lakovně, nebudu kvůli "kousku" laku kupovat celou plechovku - sprey.pelen píše:Vy dva odchovanci serialu BH 90210. Ta antena nedosahuje delky puvodni anteny a bez doladeni vstupniho obvodu v radiu nebude mit moc velkou ucinnost.
P.S.:
Existuji prece specialni laky na lita kola, tak proc nepouzit shodny lak na antenu?

A co kdybych to chtěl jen narovnat, možná trochu postříbřit a naleštit? Není lepší koupit nové?Dany píše:Nic si z toho nedělej, chirurgie je již v dnešní době velká čarodějkaMagic píše:já už těma rokama pozoruju, že ho mám trochu nakřivo

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti