Dnes jsem do večera v práci, auto zasrané jak jetel neb včera pršelo a i když se mi ho podaří umejt, než dojedu z Prahy, tak mušinec na mušinciMarťas píše:Tak....a fajront...jdu myt auto
 Čistotou auta tedy neoslním

Dnes jsem do večera v práci, auto zasrané jak jetel neb včera pršelo a i když se mi ho podaří umejt, než dojedu z Prahy, tak mušinec na mušinciMarťas píše:Tak....a fajront...jdu myt auto

Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
 Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde. Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
 Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust 
 ale kua ani jednym smerom mi to nevychadza
  ale kua ani jednym smerom mi to nevychadza   , Martas tak mi u niekoho aspon nechaj tu nalepku,najlepsie ciernu
 , Martas tak mi u niekoho aspon nechaj tu nalepku,najlepsie ciernu  

a pri dube je parkovisko oproti dostihovej , nato mensie ani nie je zakaz vjazdu .
 a pri dube je parkovisko oproti dostihovej , nato mensie ani nie je zakaz vjazdu . 

To bude šichta
  To bude šichta 

Ahojte. Marťas, prišlo na tvoje slová.Marťas píše:Tak at to stihnes...polotovar tam ani nevoz
 Jeden mechanik sa vydr*al na mňa, druhý mechanik sa vydr*al na auto. Tak veľmi som sa tešil...
 Jeden mechanik sa vydr*al na mňa, druhý mechanik sa vydr*al na auto. Tak veľmi som sa tešil...  

. Som chcel prist ppozriet, ale mi to vypadlo.
. Som chcel prist ppozriet, ale mi to vypadlo.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů