Ford + Thule -- nekvalitni originalni nosic na strechu

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
slozka
Nováček
Nováček

Ford + Thule -- nekvalitni originalni nosic na strechu

Příspěvek od slozka » 29.06.2010 14:28

Varuji ostatni pred koupi originalniho nosice na Ford Focus 2004 ->, ktery pro Ford dodava Thule.

Problemy s nim spojene jsou popsane i zde http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... ocus+nosic

Nosic ma konstrukci vadu, kdy praska umelohmotna misticka. Mne rupla uz po dvou mesicich pouzivani (a to jsem sroub, ktery se tam dotahuje neutahoval nijak silne, ale 2,5Nm dle navodu rukou opravdu neodhadnu)
Rada autorizovaneho servisu, kde jsem to kupoval, zni : Kupte si novy :-) .. za 3000 tisice opravdu rada nad zlato.
Nahradni dily se nedodavaji. Jak Ford tak Thule se zrikaji jakekoli odpovednosti za tento pravdu kvalitni vyrobek.

Od fordu mam ted prvni auto (asi 4 mesice) a tohle me opravdu zvedlo ze zidle .... s takovou kvalitou originalnich Ford dilu jsem opravdu nepocital, doufam, ze servis nebudu potrebovat casto.

solfan
Test driver
Test driver

Re: Ford + Thule -- nekvalitni originalni nosic na strechu

Příspěvek od solfan » 30.06.2010 09:40

nerozumiem, jak kupte si novy? sak reklamacia a ides...ak budes 3x reklamovaat to iste, narok na vratenie penazi...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat
Obrázek
Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,
Obrázek

slozka
Nováček
Nováček

Příspěvek od slozka » 01.07.2010 07:08

Argumentuji tim ze jsem to moc utahl a nedodrzel tak navod .... Momentovy klic v ruce opravdu nemam, a i kdyz shodou okolnosti momentovy klic jako takovy mam. Neznam vsak takovy, kterym by slo tento atypicky sroub utahnout.
V prispevku v diskuzi, na kterou jsem se odkazal, dotycny dopadl stejne -- reklamaci mu neuznali. :-((

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 01.07.2010 09:31

no ty jo...tak to by som im asi tak trosku pohrozil inspekciou, predsa len, na veci okolo auta sa hodne pozera...a myslim si, ze ked na nove povedia, ze thule su nebezpecne, tak si myslim, ze thule bude mat priekak ;-)
skus to rovno u vyrobcu...kedze to nie je prvy pripad, tak to asi nebude normalne...
ach jo...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat
Obrázek
Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,
Obrázek

slozka
Nováček
Nováček

Příspěvek od slozka » 01.07.2010 11:03

na Thule jsem taky psal, ale odepsali mi, ze to mam resit s Fordem ... ono logo Thule na tom nosici ani neni, Fordu to proste delaji na miru.
Premyslel jsem jak to resit, ale cokoli je beh na dlouhou trat s nejistym vysledke ... jakkoli jsou pro me 3tis dost za ten cas mi to asi nestoji

slozka
Nováček
Nováček

Příspěvek od slozka » 05.10.2010 17:27

Rad bych informoval o tom jak to nakonec dopadlo.
Thule ani Ford se k problemu nehlasilo a ja uz to davno vzdal, nicmene pred par dny mi napsali ze servisu, ze se jim podarilo sehnat nahradni potrebny nahradni dil.
Nechali ho vyrobit u nejakeho ceskeho vyrobce/kutila a vypada jiz o dost kvalitneji, bytelneji a za velmi prijatelnych 40Kc za kus.
Byt jsem v puvodnim prispevku servis nejmenoval (nepovazoval jsem to za korektni), chtel bych timto nyni jmenovite :) podekovat Fordu Rasino v Brne za ochotny pristup.

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“