Ja chtel kombika proto, ze v budoucnu urcite planujeme mimino. A duvody tady uz zaznely. MOzna do HTB bych ty same veci dal take, ale musel bych vice premyslet jak to slozit a treba nekdy vyuzit kufr az po strop, coz mi neprijde bezpecne. Zatim focus vyuzivame jen ve dvou a kdyz treba vyrazime s kolama + tahneme nejake dalsi veci na vikend u rodicu tak mame kufr skoro plny. Kdyz jsme jeli na dovolenou po Francii tak jsem byl rad, ze mohu obsah kufru schovat pod plato a nevali se mi to po aute - laka to zlodeje. No a kdyz tahneme stan, spacaky, karimatky, lednicku, nejaky to pivo

atd., tak objem 500litru je tak akorat.
Predtim jsem mel kratkou felicii a tam jsme se taky vesli, ale obcas jsem musel s kufrem hrat tetris abych to tam slozil.
V roce 2004 jsme jeli ve 4 lidech za kamaradem do Danska, kterej tam studoval Ph.D. Tahli jsme s sebou 100 pulitrovych plechovek piva, zasobu jidla, spacaky, karimatky, tasky s vecma. Vsichni mame kolem 190cm a tak jsme opravdu bojovali s mistem. Pivo jsme vyndali z kartonu a meli jsme ho nastrkany do vsech mezer v aute, dokonce i ve dvernich kapsach. Kufr nesel otevrit, protoze okamzite zacaly vypadavat plechovky piva

. Po tomto zazitku uz toto nechci zazivat a radeji mam prostorovou rezervu nez aby mi obcas chybela.