Mam klestak s drobnymi klestemi, ale ani s temi se nedostanu ke kabliku na + svorce. Kablik natahovat nechci, protoze bych mohl ohnout olovenou svorku.

Mysak píše:Ahoj,
tak mám taky problém s dobíjením. Před měsícem jsem vyměnil uhlíky, kotvu, ložiska na altíku, který předtím dobíjel a potom taky až dodnes kdy přestal fanóš dobíjet. Bohužel jsem neměnil relé v altíku když to fungovalo. Změřil jsem napětí na baterii před startem 13,5 a za chodu to hned dávalo skoro 15V
, ale jen chvíli a pak to kleslo na 11,5 a pak za chvíli zase na 14-15 a pořád to tak lítalo a za 10 min to zůstalo na 11,5V a už se to nikam nehlo. Kontrolka se mě vůbec nerožla
. Předevčírem jsem tam dával jinou baterii, protože auto už vůbec nejelo, tak jsem myslel, že baterie. Je možné, že když tam dám starší baterii, tak to bude blbnout? Asi bych řekl, že ne. Blblo vám to taky tak někomu?
Takže asi teda regler co? Je to zajímavé. Vše jsem vyměnil jen regler ne a on se pos... za měsíc to abych se nenudil s vyndáváním altíku do p...pelen píše:U mne to byl regler a napeti bylo pres 15V trvale.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host