No jo , ale když on chce TDCIpetulka píše:Koukám přátelé, že jste všichni tazatelovi pomohli![]()
![]()
Ale řekl si o to! Co člověk to názor a proto nezůstanu pozadu a hádejte, co doporučím??
![]()
![]()
![]()
Samozřejmě jste to uhodli. Benzín 1,6Nafta patří do kamen

No jo , ale když on chce TDCIpetulka píše:Koukám přátelé, že jste všichni tazatelovi pomohli![]()
![]()
Ale řekl si o to! Co člověk to názor a proto nezůstanu pozadu a hádejte, co doporučím??
![]()
![]()
![]()
Presne tak.On chce iba naftaka.bofi píše:No jo , ale když on chce TDCIpetulka píše:Koukám přátelé, že jste všichni tazatelovi pomohli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jsem si zas naběh.romosch píše:Davidcalek píše:Chlapci koupím ve Fordu znak TDCI na páté dveře?
Mám sice tddi,ale chci si to vytunit.
Tak si tam dej rovnou ST nebo RS.![]()
![]()
![]()
Davidcalek píše:To jsem si zas naběh.romosch píše:Davidcalek píše:Chlapci koupím ve Fordu znak TDCI na páté dveře?
Mám sice tddi,ale chci si to vytunit.
Tak si tam dej rovnou ST nebo RS.![]()
![]()
![]()
Jábych si ho koupil.Neukrad.chmelko píše:ale aspon vidíš, koho najviac zaujímaju tie rozne znáčky a znaky..
som velmi rád, že to aspon na fofo1 ford vyriešil velmi vkusne, iba focus..
btw:na felde som tiež videl z golfa 2.0 FSI a na obidvboch stranach, takému človeku rozbit držku mat toho golfa, vačšinou to robia pomocou šrubovaku
karel1 píše:Já ti dám,že nafta patří do kamen!!! Zaspal jsi dobu pane!! Až tě ty kamna předjedou, tak pak pochopíš co je to TDCi!!!! A mužeš zkusit přidat,ale ono už není co??!!!! Ty 1,6 !!!:lol:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti