objevil se mi problém s únikem oleje u Modea 1.8 (1998). Když ráno přijdu k autu, tak pod autem je "sucho", při jízdě začne být cítit "smrad" ze spálenýho oleje a po jízdě se objeví u pravýho kola kapky oleje. Těsnění na vaně je dobrý, vypouštěcí šroub-těsnění vyměněný, teče to někde z vrchu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Kde hledat? Díky za jakoukoliv odpověď.
Únik oleje
- apron
- Nováček

Únik oleje
Zdar všichni,
objevil se mi problém s únikem oleje u Modea 1.8 (1998). Když ráno přijdu k autu, tak pod autem je "sucho", při jízdě začne být cítit "smrad" ze spálenýho oleje a po jízdě se objeví u pravýho kola kapky oleje. Těsnění na vaně je dobrý, vypouštěcí šroub-těsnění vyměněný, teče to někde z vrchu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Kde hledat? Díky za jakoukoliv odpověď.
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Únik oleje
Ahoj koukni se pořádně na ventilové víko, většinou to teče z tama a stýká po vejfukovém potrubí.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- apron
- Nováček

Jo díky a náhodou nějaký návod co a jak rozdělat bys neměl? Ještě jsem to nerozdělával a tak abych něco nepohnojil.
- ZonixX
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
apron, jenom drobnost, jses si jist, ze je to olej a ne servokapalina?
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
- apron
- Nováček

No tak beru to tedy selským rozumem servokapalina mi neuniká, tedy nemizí, mizí mo olej z motoru