tak koukám že autičko je v teple v SK

sice nemám 2.0HE, ale problém s čidlem jsem měl asi před měsícem taky, dycky se rozsvítilo a po chvíli zhaslo, oleje jsem dolejval dost a stejně se to čas od času rozsvítilo (pravda stalo se mi to celkem 3x) tak jsme čidlo vyměnili a pak jsem mohl porovnávat. Před výměnou jsem otočil klíčkem a počkal až zhasnou kontrolky a pak nastartoval, po čase to začalo dělat, že jsem otočil klíčkem a zhaslo všechno i mazání, nevěnoval jsem tomu pozornost, ale pak se mi to rozsvítilo dvakrát po sobě za jízdy, takže po výměně čidla se to zase chová tak že otočím klíček, rozsvítí se kontrolky zůstane svítit mazání, a zhastně až jednu až dvě vteřiny po nastartování.
nevim jestli jsem to napsal srozumitelně, každopádně chlapík má dobraj postup, vyměnit čidlo (cena asi 250,- kč takže tak 10-12 euro) a pak měřit tlak oleje, taky by ti mohl rovnou říct že je to olejová pumpa nebo tak něco a začít z tebe tahat prachy.
Přeju palce ať to dobře dopadne a už se moooc těším na fotky!!!!
jo a to startování může bejt jen zasr..nej starter...mě to vždycky jednou z deseti startů taky startuje dýl.
jinak čidlo oleje právě na diagnostice nic neukazuje! to tak max čerpadlo by se hlásilo.
takže klid, nedej se stresovat