Vikon,podvozek,spotreba
-
Vikon,podvozek,spotreba
ahoj mam mensi problem s autem bohuzel sem zas jednou nekoho poslechla a poridila si forda fokuse v benzinu pri me smule to asi zas byla spatna koupe ma sprotovni podvozek co mi tedy kazdy rika
to je samozrejme v praze problem prtoze mam strach ze nekde necham vanu:( a nevim zdali je jine reseni nez cele to predelat.Dalsi vada je ze ve vnitr je hrozne citit benzin bylo to uz i v servisu tam akorat vymenili olej a svicky nic vic:( na dale to pretrvava i jine vady jako ze spotreba je este horsi nez sem mela u 2,5 lit. td a to mam 1,8 benzin. Muze mi nekdo rict proc je tak velka spotrena a malej vikon motoru je hrozne pomale to auto.Nerada bych ho dala pryc prosim poradte mi co stim dekuji

- Quickie
- Moderátor
Re: Vikon,podvozek,spotreba
co znamena velka spotreba? kolko?
co znamena pomale auto? porovnavas ho s tym 2,5 lit. TD? tak sa na to vykasli a porovnaj ho rovnako motorizovanym focusom a potom napíš či je pomalé. porovnavat 2,5 TD s 1,8 benzinom je ako tangače so spodkami
sportovy podvozok je fajn, ale zrejme nebude pre teba
kedy je citit benzin v aute? pri jazde alebo pri vypnutom motore?
aky rok vyroby mas toho focusa?
co znamena pomale auto? porovnavas ho s tym 2,5 lit. TD? tak sa na to vykasli a porovnaj ho rovnako motorizovanym focusom a potom napíš či je pomalé. porovnavat 2,5 TD s 1,8 benzinom je ako tangače so spodkami
sportovy podvozok je fajn, ale zrejme nebude pre teba
kedy je citit benzin v aute? pri jazde alebo pri vypnutom motore?
aky rok vyroby mas toho focusa?
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vikon,podvozek,spotreba
Prosim, opravte niekto VIKON na spravne 'Y'.
Je to OT ako slak (pardon),ale velmi to bije do oci
Je to OT ako slak (pardon),ale velmi to bije do oci

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza