Ty prodáváš FordyLubak píše:Salam: Díky za chválu to mě těší, když bude zákazník spokojený, myslím že budeš a hodně, auto je skutečně krásně vybavené

Ty prodáváš FordyLubak píše:Salam: Díky za chválu to mě těší, když bude zákazník spokojený, myslím že budeš a hodně, auto je skutečně krásně vybavené
Přesně tak. Navíc původně jsem uvažoval o základním 1.6 benzínu. Cenový skok na 1.6 TDCi 80 kW jsem si ještě jakžtakž dokázal racionálně zdůvodnit, že do dvou let se mi to vrátí na spotřebě. U toho 2.0 TDCi by to zdůvodnění muselo být ještě o trochu víc krkolomnějšíjack-3d píše:V celkové ceně by se ztratil i příplatek 24k za doulitr, ale pár dalších příplatků a máš káru v ceně eSTéčka nebo Monďáka
JJ prodávám Fordy 3 rokemtomason píše:Ty prodáváš FordyLubak píše:Salam: Díky za chválu to mě těší, když bude zákazník spokojený, myslím že budeš a hodně, auto je skutečně krásně vybavené
Na tom nevidím nic špatného, stejně jako není nic špatného třeba na fokiho „agitaci“, jak tomu říkáš, za staré Fordy.tomason píše:Já abych rozuměl té agitaci za nový Ford
Závidět ani moc není co, žádné Ferrari nebo Aston Martin to není, prostě normální trochu lépe vybavené skoro zastaralé auto nižší střední třídyEidž píše:Tak tak, a na rovinu - závidím (to autíčko). Ale co Ti nezávidím, je čas, který musíš jezdit každý den do práce. A pokud za týden strávíš až 10 hodin v autě, tak jsi vlastně přišel o jeden den, takže Tvoje rozhodnutí je správné.
salam.. super fotky (som zistil že si zaťažený na maslojack-3d píše:BTW, letos jsem „oslavil“ svůj 182. let letadlem a věřte, že to není kdovíjaká zábava (i když občas má člověk aspoň nějaké to zpestření).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů