---Fako sk dobre si vydel,,avatare mam zimne,,tieto boli letne OZ...skoda ja som sa tiez s nikym nestretol,,,Iba ma oslovili z FORD CLUBU niaky escordaci...a to bolo vsetko,,,,bolo fajn ale malo aut oproti roku 2008...
Dingo-zetec se: No potom neskôr som si povedal že asi to budeš ty ale už nikto pri aute nebol a bolo zamknuté tak som ho začal len tak okukávať. Jeden týpek na mna začal pozerať nebol si to ty v červenom tričku?
Ono vraj bol nejaký tuning zraz pri Leviciach a ešte aj tie letecké dni tak ludia boli porozliezaní
Ford Focus Hatchback 1.8 TDDi Trend, 66 kW, r.v. 2001, Made in Germany Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..
tak podla teba tyypek ,,,,strazil som si fofika takze som to bol ja,,skoda ze som sa neprihovoril ,,,pustil by som ti aj audio a otvoril krasavca ......
takže si to bol ty ja som mal biele triko a brýle . Do riti mohol som si myslieť že si to ty . Neva, nabudúce sa už hádam dokážeme identifikovať
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..