ja mam už 1 a pol roka OEM stierače na aute a nevidim problem zatial.. síce už to nie je to čo za nova, ale na vymenu to ešte pár mesiacov nevidím

na leto mám rain off, takže možno prežiju aj dalšiu zimu

Před každou delší cestou, tj. klíďo jen 50 km, si čelní sklo myju před domem, než příjde manželka z 5.patra dolů. Otřu taky stěrače, což považuju za důležité, poněvadž pokud budeš mít stěrače špinavé, tak to nikdy nebude stírat dobře ani s novými stěrači.
  Před každou delší cestou, tj. klíďo jen 50 km, si čelní sklo myju před domem, než příjde manželka z 5.patra dolů. Otřu taky stěrače, což považuju za důležité, poněvadž pokud budeš mít stěrače špinavé, tak to nikdy nebude stírat dobře ani s novými stěrači.  
   Takže důležité taky podle mě je, jak se o stěrače staráš
  Takže důležité taky podle mě je, jak se o stěrače staráš   Ne jen stírat a po půl roce nemytí auta, ani stěračů přijít na to, že by bylo na čase vyměnit stěrače.
 Ne jen stírat a po půl roce nemytí auta, ani stěračů přijít na to, že by bylo na čase vyměnit stěrače.

Aha, OK, pak si tedy zesílím muzikuAnndy píše:jedine, co mas "spatne", je to, ze mas forda

odhliadnuc od tohto je to uplne o.k.

Cvaka to, ale vzhledem k tomu, ze mi to cvakalo v kazdem aute, co jsem ridil ,tak mi to nevadi
 Cvaka to, ale vzhledem k tomu, ze mi to cvakalo v kazdem aute, co jsem ridil ,tak mi to nevadi 

Cyklovac nemam...
 Cyklovac nemam...
nesrandujDzefer píše:Cyklovac nemam...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů