Tak se taky ozvu se svou troškou do mlýna. Nejsem členem žádné politické strany ani hnutí (ono by to vzhledem k mé profesi ani nešlo, tím neříkám, že bych chtěl být členem nějaké strany či hnutí!). Ovšem vidím tady obrovský nešvar: Vždycky když je před volbama, tak všichni slibují, jak to bude nádherné, když budou u vlády, jak klesne deficit, jak se sníží státní dluh, jak se lidi budou mít dobře, jak bude to a ono...Všechno jsou to jenom kecy. Po volbách když se ozve volič tak to vítězům ve volbách nestojí ani za reakci a vysvětlení. A to ať jsou to modří, hnědí, zelení, růžoví a nevímještějací.
Strašně se mi líbí, jak okamžitě zareagovali všichni uchazeči na post poslance a případně ministra na povodně. Hrrr, všichni se jedeme podívat na tu hrůzu, naslibujeme hory doly. Ale víš, voliči, ono to není tak jednoduché, musíme přesunout rezervy z kapitoly A do kapitoly D a to chvilku potrvá. Ale neboj, občane v tísni, já se zasadím o to, aby se to povedlo. No a po volbách? Vytáčky, omílání lží atd. a skutek utek. Si vezměte po povodních 1997 co slibovali v Troubkách - budou protipovodňové hráze, suché poldry, už nikdy Vám tu nepřijde velká voda! A jaká je realita po 13-ti letech? Hráze nestojí, poldry nejsou a nejvyšší představitel naší republiky vypustí takovou nehoráznou myšlenku, že " by se velice přimlouval za to, aby se domy posunuly o 5 - 10 výškových metrů, aby se nevykládaly peníze na něco, co může v budoucnu být znovu zničeno velkou vodou ". No to jsem se zase nadzvedl - jak chcete v rovině, jakou Haná je, posunout baráky do vyšších úrovní? To by se musely vybudovat pětimetrové betonové kostky a na nich postavit baráky, protože v okolí 20 - 30 km není možné ty baráky postavit. A kam je chcete přesouvat? Co infrastruktura, co stavební místa. A ZA CO MAJÍ TI LIDI STAVĚT?
Zakončím svůj příspěvek hodnocením. Dosud, kdo se dostal do parlamentu, tak jenom hrabal a hrabal do vlastní kapsy, vytvářel si kontakty a ruka ruku myla. Je to všechno jedna banda - vyházet je všechny a nasadit lidi, kteří nebudou mít potřebu hrabat do vlastní kapsy a budou mít zájem pro lidi něco udělat a ne dělat zákony pro lobby kdejakých parchantů, kteří na tom budou zase jen vydělávat. Takže si ještě moc rozmyslím, koho budu volit. A mám sto chutí zaškrtnout (je jedno z které strany) lidi zespod kandidátky, aby ti nahoře viděli, že nejsou nezranitelní - viz. akce "defenestrace 2010". Howgh, domluvil jsem...

Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!