uz mas jiny vozitko ? doufam, ze se jeste na nejakym srazku uvidime, at se ti dari
 uz mas jiny vozitko ? doufam, ze se jeste na nejakym srazku uvidime, at se ti dari  

hmmmm, tak to je škoda.  Každopádně nechej tady na sebe kontakt, ať se můžeme v TP kdyžtak sejít, pokud přijedeme
  hmmmm, tak to je škoda.  Každopádně nechej tady na sebe kontakt, ať se můžeme v TP kdyžtak sejít, pokud přijedeme   

Jinak co se týče motoru, tak to je snad i svižnější než Focus, ale podvozek má Fofo bezkonkurenční... No možná si musím zvyknout na jinej styl jízdy
 Jinak co se týče motoru, tak to je snad i svižnější než Focus, ale podvozek má Fofo bezkonkurenční... No možná si musím zvyknout na jinej styl jízdy  Ale na spotřebu 6,5 litru se zvyká nádherně oproti 9-10
 Ale na spotřebu 6,5 litru se zvyká nádherně oproti 9-10  
  Teď jsem bral auto, u kterého jsem měl opravdu 100% jistotu, že je všechno i více než v pořádku a bez investic na dlouhou dobu...
  Teď jsem bral auto, u kterého jsem měl opravdu 100% jistotu, že je všechno i více než v pořádku a bez investic na dlouhou dobu...

p.s-honda ma motory určo lepší co si budem nalhavat
 p.s-honda ma motory určo lepší co si budem nalhavat  

spíš bych si tipoval
  spíš bych si tipoval   

pokud to půjde takhle dál, tak sna do prázdninách by to mohlo vyjít a mohl bych se přijet podívat
  pokud to půjde takhle dál, tak sna do prázdninách by to mohlo vyjít a mohl bych se přijet podívat 

..
 ..

si vzpomínám, že jsem asi 1welta taky viděl, u kovobazaru před Policí-Žandovem, teda jestli to byl on
  si vzpomínám, že jsem asi 1welta taky viděl, u kovobazaru před Policí-Žandovem, teda jestli to byl on  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů