No, to si nejsem jistý jestli ukecám strojvedoucího aby zahnul tím vaším směremJasio píše:Infinter, Praha je po cestě do Ohrazek. Jinak bys to měl trochu z ruky. Třeba se ti podiaří odskočit si.

No, to si nejsem jistý jestli ukecám strojvedoucího aby zahnul tím vaším směremJasio píše:Infinter, Praha je po cestě do Ohrazek. Jinak bys to měl trochu z ruky. Třeba se ti podiaří odskočit si.

? To je nějaká příplatková výbava
 ? To je nějaká příplatková výbava   ?
 ?
 a navíc pár vagonů, ale ty už mají nejlepší za sebou
  a navíc pár vagonů, ale ty už mají nejlepší za sebou  

Když to vyjde, tak přijedu, ale sám.
  Když to vyjde, tak přijedu, ale sám.
 . Bude to můj první sraz tady s fordem tak už jen kůli tomu bych tam chtěl dorazit
 . Bude to můj první sraz tady s fordem tak už jen kůli tomu bych tam chtěl dorazit   Jo a nepojede někdo z Rakovníka nebo z jeho okolí? Protože tam pojedu přes křivoklátsko tak se ptám, že by se mohl přidat
 Jo a nepojede někdo z Rakovníka nebo z jeho okolí? Protože tam pojedu přes křivoklátsko tak se ptám, že by se mohl přidat   

Důsledkem toho vyskytu je změna místa srazu před výletem na Plešivec. Mapku připravím.
 Důsledkem toho vyskytu je změna místa srazu před výletem na Plešivec. Mapku připravím.

Koukám že je to jen o fous blíž od Příbrami.
  Koukám že je to jen o fous blíž od Příbrami.

já zase věřím že bude a nebudu tam muset choditAda píše:Věřím,že nebude dvaadvacátého takové počásko,jako je dnes
 tedy na ten kopec
 tedy na ten kopec

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů