, jenom je teď trochu dost hodně moc příliš nezdravě drahá
, jenom je teď trochu dost hodně moc příliš nezdravě drahá  , ale držím se jí zuby nehty
, ale držím se jí zuby nehty  

, jenom je teď trochu dost hodně moc příliš nezdravě drahá
, jenom je teď trochu dost hodně moc příliš nezdravě drahá  , ale držím se jí zuby nehty
, ale držím se jí zuby nehty  

.  Ale je mi divne, ze kontrolka zhavenia mi vzdy pri pootoceni kluciku do polohy 2 len preblikne cca 1 sekunda.. mozno 2. tak neviem ci problem nie je v nejakom casovani. takze neviem
 .  Ale je mi divne, ze kontrolka zhavenia mi vzdy pri pootoceni kluciku do polohy 2 len preblikne cca 1 sekunda.. mozno 2. tak neviem ci problem nie je v nejakom casovani. takze neviem

Plus přidání všech možných aditiv, ale to v tom vlákně řešíme též, jestli do aditivované nafty VIF či neVIF
  Plus přidání všech možných aditiv, ale to v tom vlákně řešíme též, jestli do aditivované nafty VIF či neVIF 

ne, to si myslím že opravdu neníMilano píše:Jen pro info, nafta z český rafinerie je stejně kvalitní jak nafta německá
 To že Tvůj motor nevykazuje hmatatelný rozdíl chování na různé nafty, neznamená, že různé nafty nejsou různě kvalitní... a Tvůj motor není tak extrémně háklivej jako novější common-raily. Každopádně je paráda cos s ním už najel
 To že Tvůj motor nevykazuje hmatatelný rozdíl chování na různé nafty, neznamená, že různé nafty nejsou různě kvalitní... a Tvůj motor není tak extrémně háklivej jako novější common-raily. Každopádně je paráda cos s ním už najel  

a s tím zamrzáním,když někdo neustále šplouchá krapet paliva v nádrži a zbytek je vzduch tak vzdušná vlhkost se sráží na stěnách nádrže a světe div se v podobě vody
 a s tím zamrzáním,když někdo neustále šplouchá krapet paliva v nádrži a zbytek je vzduch tak vzdušná vlhkost se sráží na stěnách nádrže a světe div se v podobě vody  stéká ze stěn do nádrže a světe div se vždy si na vodu v palivu stěžovali debilové co stojí 3X deně u stojanu a tankují za 2kila
 stéká ze stěn do nádrže a světe div se vždy si na vodu v palivu stěžovali debilové co stojí 3X deně u stojanu a tankují za 2kila  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host