Dal som vymenit vsetky filtre a olej. Trochu sa to upravilo, ale stale je to citit, teraz skacu od 800-1000ot.
Je upne jedno ci je motor studeny alebo zohriaty. Motor sa zacne tiast, aj cele auto, ako keby mal zdochnut, po cca 3s. sa to upravy. Nejde to v pravidelnych intervaloch, ale nahodne priblizne kazdych 5-8sekund.
V servyse po diagnostike mi povedali, ze tam nic nevidia a treba vymenit vsetky trisky.
Bolo by to tak drahe a neni zaruka, ze to pomoze. Bolo by lepsie dat auto na vrakovisko (to mi povedal mechanik).

Bol som v troch servisoch vsade to iste, boli zhovievavy a za diagnostiku nechceli nic.
Zistil som, ze mi pri volnobehu blikaju vsetky kontrolky, tak isto svetla. Pri zvyseni otacok sa to straca. Ale v poslednom case to pozorujem aj na 3000ot.

Zvysila sa mi spotreba z 5,5l/100km na 7,5l/100km.
Dal som na beterku voltmeter a pri "zachvevoch" napetie kolise medzi 13,6-14,9V .
Podarilo sa mi to omylom odstranit, ked som zapol svetla, ventilator fukania na min. 3 rychlost a vyhrievanie zadneho okna.
Napetie kolisalo minimalne, spotreba klesla cca o 0,5l a "zachvevy" prestali.
Moc tym mechanikom neverim, ak skace napetie skor by to mohol byt stabilizator, ale nikdy som taku poruchu nemal.
Prosim vas poradte kde by mohol byt problem, ide leto a s vyhrievanim zadneho skla sa moc jazdit neda, navise sa kazdych 20min. vypina.

Nechcem sa stym autom este rozlucit, ma dobre jazdne vlastnosti, perfektne drzi v zakrutach....
Mam TDDI, 2L, 2001.
Ak to tu uz niekto riesil, hodte sem prosim odkaz, som tu novy, este nemam vsetko prestudovane. Diky.