nieMiguelicek píše:Je to vůbec možné...??? Chipnutej benzín + 13kW...

nieMiguelicek píše:Je to vůbec možné...??? Chipnutej benzín + 13kW...

)
 ) + 100 fordích koníkov
 + 100 fordích koníkov

Mě jen zarazilo těch 13kW, navíc, když donedávna se všude u benzinu udávaly hodnoty cca 5kW...a když vemu, že u nafty se navýšení udává cca 20kW, tak bych skoro řekl, že by se to mohlo vyplatit, zvlášť když se všude říká, že chipovat benzin nemá smysl...na druhou stranu za jakou cenu, ale tim nemyslim zrovna tu finanční...
  Mě jen zarazilo těch 13kW, navíc, když donedávna se všude u benzinu udávaly hodnoty cca 5kW...a když vemu, že u nafty se navýšení udává cca 20kW, tak bych skoro řekl, že by se to mohlo vyplatit, zvlášť když se všude říká, že chipovat benzin nemá smysl...na druhou stranu za jakou cenu, ale tim nemyslim zrovna tu finanční...  ??
  ??

ak by to bolo realne, tak by tam urcite mal graf ako dokaz. nie ze by nebol problem si ho vyrobit umelo, ale aj tak...
 ak by to bolo realne, tak by tam urcite mal graf ako dokaz. nie ze by nebol problem si ho vyrobit umelo, ale aj tak...

mas pravdu, tiez som to nerad mazal, ale slo o jasnu reklamu a to je proti pravidlam fora.kaminek píše:Podle mně nám Chiptuner jen nabýdnul svý služby a já na tom nevidím nic špatnýho a mohly jsme se taky dovědět plno zajímavých věcí ,když je přímo u toho , kdežto mi se tu ohledně chiptuningu jen dohadujeme a skutek utek

"..Co je zakázáno- inzerovat jinde než v Bazaru,dělat reklamu jakéhokoli komerčního charakteru(bez předchozí domluvy s administrátory fóra)"..
 "..Co je zakázáno- inzerovat jinde než v Bazaru,dělat reklamu jakéhokoli komerčního charakteru(bez předchozí domluvy s administrátory fóra)"..

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů