Zvuk od podlahy
- speedyx
- Nováček
jak to zhruba klepalo? jako něco uvolněného někde pod nohami? takové drkotání? taky mi to, hlavně na nerovné silnici (kostky atd.), asi děláPeter píše:Dnes som to vymontoval bolo to za tou plastovou hadicou od ventilacie vyzera to tak ze ten zvuk už prestal takze konečne ticho....

Ford Focus 1.6 16V Trend, HB, 1998
- Peter
- Junior
- speedyx
- Nováček
hmmm, tak to asi nebude ono
něco mi tam (v motorovém prostoru) drnčí při přejezdu nerovností nebo na těch kostkách a taky při ultra nízkých otáčkách motoru, když zabírá spojka, mám podezření na něco na spojce (ale zatím neprokluzuje, zdá se v pohodě) nebo nějaký díl výfuku 

- hanyz
- Nováček
- hanyz
- Nováček
tak jsem to dnes odšrouboval a podložil na obou stranách pérovkama a vystříkal wédéčkem a je klid, zítra jedu do práce 80 km tak to prubnu už na sto pro, jenom mi chlapi vrtá hlavou na co ten bazmek vůbec je, že někteří z vás ho vymontovali a auto stále jezdí 

Focus combi Ghia 1,6 r.2000, LPG Landi-Renzo
- chaluha
- Nováček
hele při nehodě by to mělo chránit nohy před pedálama

hanyz píše:tak jsem to dnes odšrouboval a podložil na obou stranách pérovkama a vystříkal wédéčkem a je klid, zítra jedu do práce 80 km tak to prubnu už na sto pro, jenom mi chlapi vrtá hlavou na co ten bazmek vůbec je, že někteří z vás ho vymontovali a auto stále jezdí
Ford Focus combi II 1,6 16v duratec
- speedyx
- Nováček
tak me nadseni z vymenenych cepu uz neni tak velke, drnceni se ozyva zas, je to hlavne pri male rychlosti a prejezdu po/pres spatnou silnici (kostky, nerovnosti), zacne drncet jako kdyby u predni napravy, hlavne u praveho kola, docela silne, prenasi se to i do volantu, asi to ma souvislost i s vetsim chvenim volantu pri rychlosti kolem 140 km/h. nevim uz cim by to mohlo byt, cepy menene, geometrie OK, ramena pry jeste nejsou akutni (silent bloky), mohly by to byt tlumice? jak to poznam? diky za rady 

- Vilmaster
- Nováček
- Ahmed
- Test driver
tycky stabilizatoru?speedyx píše:tak me nadseni z vymenenych cepu uz neni tak velke, drnceni se ozyva zas, je to hlavne pri male rychlosti a prejezdu po/pres spatnou silnici (kostky, nerovnosti), zacne drncet jako kdyby u predni napravy, hlavne u praveho kola, docela silne, prenasi se to i do volantu, asi to ma souvislost i s vetsim chvenim volantu pri rychlosti kolem 140 km/h. nevim uz cim by to mohlo byt, cepy menene, geometrie OK, ramena pry jeste nejsou akutni (silent bloky), mohly by to byt tlumice? jak to poznam? diky za rady
- speedyx
- Nováček
tycky stabilizatoru jsou vymenene, lupani to taky neni, takove regulerni drnceni, spis pobouchavani...Ahmed píše:tycky stabilizatoru?speedyx píše:tak me nadseni z vymenenych cepu uz neni tak velke, drnceni se ozyva zas, je to hlavne pri male rychlosti a prejezdu po/pres spatnou silnici (kostky, nerovnosti), zacne drncet jako kdyby u predni napravy, hlavne u praveho kola, docela silne, prenasi se to i do volantu, asi to ma souvislost i s vetsim chvenim volantu pri rychlosti kolem 140 km/h. nevim uz cim by to mohlo byt, cepy menene, geometrie OK, ramena pry jeste nejsou akutni (silent bloky), mohly by to byt tlumice? jak to poznam? diky za rady