Na 4 to máš přednastaveno z výrobydeejaayy píše:No já to mám přednastaveno na 4 a se..mě to,moc to řve.
Nastavení hlasitosti u 6000CD (FoFoII)
- ybuba
- Pokročilý

Re: Nastavení hlasitosti u 6000CD (FoFoII)
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- Gromik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je zvláštní, moje rádio si nastavenou hlasitost pamatuje (stejně tak i skladbu na CD). Ale většinou mám nastaveno stejně více než 5 :
**Metal forever**
Hodně se mi ale líbí automatické zesilování hlasitosti - parádní funkce
Hodně se mi ale líbí automatické zesilování hlasitosti - parádní funkce
-
Míra
- Nováček

Má to ve svém autě také, po zapnutí naskočí automaticky úroveň 5. Ptal jsem se na to také u forda, prý to nejde změnit.
Na firemním C-Maxu mám také 6000CD, ale jiný model /jinak obsazená tlačítka/ a ten to nedělá. Tak proto asi ty reakce, že jednomu to dělá a druhému ne.
Na firemním C-Maxu mám také 6000CD, ale jiný model /jinak obsazená tlačítka/ a ten to nedělá. Tak proto asi ty reakce, že jednomu to dělá a druhému ne.
FoFo II, 1,8 TDCi, 4/2006, jeansblue
- moabster
- Nováček

Tak, ja ako to vypnem, tak taku hlasitost tam mam aj ked to zapnem, tak teda nevim
Ale robi mi to take veci, ze sadnem do auta, pustim radio, nastartujem a hra uplne ina stanica 
Naposledy upravil(a) moabster dne 05.10.2009 18:23, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus combi 2 Ghia, diamtova biela, 1,6TDCi 80kW 10/2005 

- vevemafa
- Nováček

Pánové také jsem mačkal všechno co jde a snad 100x četl návod a pořád je tam stejná hlasitost
. Mám to stejné jako "deejaayy" a to na stupeň 4. Už jsem rezignoval, když něco najdete tak dejte vědět.
Ford Focus II - kombi, 1.6 Duratec, 74 KW, šedá sea
- ybuba
- Pokročilý

Buď rád, že to máš alespoň na 4, hned bych měnil
Ta 5 je pro mě fakt moc, hlavně brzy po ránu
Ta 5 je pro mě fakt moc, hlavně brzy po ránu
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- reckoname
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Při urovni hlasitosti pod 5 se rádio po vypnutí/zapnutí opět nastaví na úroveň 5. Ale při vyšší hlasitosti 6 a více zůstává vždy na naposledy nastavené hlesitosti. Ten co to tak vymyslel asi zrovna nebyl při smyslech.
FF4, 1.0L EcoBoost, 114 kW, ST Line, Bílá
Byl:
FF3, 1.0L EcoBoost, 92 kW, Trend Sport, Red Candy
FF2, 1.6, 74kW
FF1, 1.6, 74kW
Byl:
FF3, 1.0L EcoBoost, 92 kW, Trend Sport, Red Candy
FF2, 1.6, 74kW
FF1, 1.6, 74kW
- Lopik@Trance
- Zkušený

pridavam sa ku klubu "po nastartovani 5"
A sere ma ta, aj ked bezne pocuvam nad 5.
Ale sere ma to 2x ... vopcham klucik ... zapnem elektriku a cakam kym zhasnu vsetky ledky ... pocas toho naskoci radio,samozrejme hned na 5 ... stisim na 3 ... nastartujem ... radio vypne a po naskoceni motora opat zapne ... a ... samozrejme hlasitost zasa na 5
A dalsia vec ... aj vam po nastartovani pokracuje CD v prehravani skladby tam kde skoncila pri poslednom vypnuti motora ? Lebo mne raz ano a niekedy skladbu pusti znova od zaciatku.
Ale sere ma to 2x ... vopcham klucik ... zapnem elektriku a cakam kym zhasnu vsetky ledky ... pocas toho naskoci radio,samozrejme hned na 5 ... stisim na 3 ... nastartujem ... radio vypne a po naskoceni motora opat zapne ... a ... samozrejme hlasitost zasa na 5
A dalsia vec ... aj vam po nastartovani pokracuje CD v prehravani skladby tam kde skoncila pri poslednom vypnuti motora ? Lebo mne raz ano a niekedy skladbu pusti znova od zaciatku.
- Pejp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Přesně ... zapnu rádio a 5 .. nastartuju a zase se to vycentruje na 5
... po ranu to nasere .. ale kdyz hraje radio tak to de. Narozdil CD je mnohem hlasitejsi.
- Strojník
- Nováček

Toto by mohlo pomoci:reckoname píše:Při urovni hlasitosti pod 5 se rádio po vypnutí/zapnutí opět nastaví na úroveň 5. Ale při vyšší hlasitosti 6 a více zůstává vždy na naposledy nastavené hlesitosti. Ten co to tak vymyslel asi zrovna nebyl při smyslech.
Snižte hlasitost příjmu dopravních informací tak, že stisknete a podržíte tlačítko TA (na disleji TA VOL nějaké číslo) a ovládáním hlasitosti upravte hlasitost. Nejnišší nastavitelná je 5
Nebo vypněte příjem dopravních informací tlačítkem TA (z displeje zmizí TA-D nebo TA-L).
Tenhle postup jsem použil u 6000CD (FoFoI) a funguje. Je to v Příručce autorádia na str. 8-9.
C-MAX, 1.6, 74kW, 2009, Bílá Frozen
Ford Focus HB, 1.6 16V, 2001, Ambiente, Silver Moondust - byl
Ford Focus HB, 1.6 16V, 2001, Ambiente, Silver Moondust - byl
- bigolin
- Nováček

trosku jsem hledal na netu jak je to s tou hlasitosti a nasel jsem toto:
Prvni radia si pamatovala hlasitost pri vypnuti.
Pak se zacala vyrabet verze s prednastavenou hlasitosti na 5, pokud je pri vypnuti vyssi nez 5, napr.7 po zapnuti radia bude 7, pokud je nizsi nez 5 zapne se automaticky na 5.
Duvod?
Udajne kvuli mnozicim se reklamacim na nehrajici radio, kdyz si majitel pred vypnutim radia snizil hlasitost na 0 a pak misto, aby otocil volume do prava tak sel reklamovat, ze to nehraje.
Jestli je to pravda nevim, jak jsem nakoupil tak prodavam.
Prvni radia si pamatovala hlasitost pri vypnuti.
Pak se zacala vyrabet verze s prednastavenou hlasitosti na 5, pokud je pri vypnuti vyssi nez 5, napr.7 po zapnuti radia bude 7, pokud je nizsi nez 5 zapne se automaticky na 5.
Duvod?
Udajne kvuli mnozicim se reklamacim na nehrajici radio, kdyz si majitel pred vypnutim radia snizil hlasitost na 0 a pak misto, aby otocil volume do prava tak sel reklamovat, ze to nehraje.
Jestli je to pravda nevim, jak jsem nakoupil tak prodavam.
Focus combi 1,6 16V 08/2001