podla mojho nazoru neviem či podstatny, ale rozdiel tam určite je.
Ked som bez ofukov pri vyssej rychlosti (dajme tomu 80 km/h) pootvoril okno, tak mi pri uchu akokeby trepotal vzduch. Teraz to nerobi.

Ty plíšky mi přijdou divné, hlavně kdybych je chtěl sundat. Mojí výhodou je, že mám 4 el. okna a ty vzadu mám vypnuté, tak že ikdybych je jen přilepil, tak je neztratím při stáhnutí okna. No a tady to je s a bez zadního ofuku + SUPER ofuk !!!
  Ty plíšky mi přijdou divné, hlavně kdybych je chtěl sundat. Mojí výhodou je, že mám 4 el. okna a ty vzadu mám vypnuté, tak že ikdybych je jen přilepil, tak je neztratím při stáhnutí okna. No a tady to je s a bez zadního ofuku + SUPER ofuk !!! 

napadá ma ešte x dalšich takých hovadín, ale táto bola jedna z tých lacnejších5. a samozrejme kde by si dal prachy, keď nie do takýchto hovadín,

rád bych zopakoval Kilekův dotaz... nechci je sice do druhýho dne, ale rád bych si je nejdřív prohlídnul... takže máte někdo tip, kde se daj koupit v Praze? díkyKilek píše:můžete mi prosím poradit, kde je (v Praze) koupit na FF Combi 99 do druhého dne? v něděli jedeme na dov, miluju otevřené okno za jízdy, ale jsem po operaci dutin...dík

. Koukal jsem na HEKO a Kamei, cena Kamei x2, ale kdyby se mi líbily víc, proč ne. Bylo by super je skouknout a porovnat osobně, ale to není reálný. No dlouho to už asi nevydržím a nějaký objednám. Jinak je dobrý tady číst, že montáž je jednoduchá, ale co jinému trvá 10 minut, mám já na dvě hodiny a ještě špatně
 . Koukal jsem na HEKO a Kamei, cena Kamei x2, ale kdyby se mi líbily víc, proč ne. Bylo by super je skouknout a porovnat osobně, ale to není reálný. No dlouho to už asi nevydržím a nějaký objednám. Jinak je dobrý tady číst, že montáž je jednoduchá, ale co jinému trvá 10 minut, mám já na dvě hodiny a ještě špatně  

ihrdlick píše:Mi se zdá, že to tolik nehučíTy plíšky mi přijdou divné, hlavně kdybych je chtěl sundat. Mojí výhodou je, že mám 4 el. okna a ty vzadu mám vypnuté, tak že ikdybych je jen přilepil, tak je neztratím při stáhnutí okna. No a tady to je s a bez zadního ofuku + SUPER ofuk !!!
 ale jak sem se všude dočetl tak na zadní dělají jen na sedany. To tam máš ofuky ze sedanu ?
  ale jak sem se všude dočetl tak na zadní dělají jen na sedany. To tam máš ofuky ze sedanu ?

Takže se dělaj i na hatchbacky?Damon píše:Máme ofuky na všech oknech a na kombi.
 já jsem to totiž nemohl nikde najít
  já jsem to totiž nemohl nikde najít 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů