Navic kvalita interieru urcite vypovida o zpracovani zbytku auta. Uplne miluju stary audi treba, jak to licuje, ta kvalita, i po treba 15letech a 200tis km furt pevne a nic nevrze...
Znamej koupil FF, 2009, Ghia, auto bylo jako predvadecka, najeto cca 50 km, sleva 90.000kc a zatim zadne problemy. Moc pekny svezeni.....George V. píše:Ahoj,
budu kupovat nový Ford Focus Kombi 1,6 16v v akci. Každý vůz má svoje mouchy, tak bych se chtěl zeptat, co mohu od tohoto vozu očekávat, na co si dát během provozu pozor. Předem dík za odpovědi.
Mno ale focus nejakou spickovou technikou teda neoplyva, ale to nehladasfofok píše:Já nevím teda ještě k těm plastům.Osobně se zajímám u auta spíš o to co v něm je za techniku o prostornost,spolehlivost a o jiný záležitosti.Plasty jsou opravdu až na posledním místě a myslím,že nejsem jedinej.
Kluk od švagra dělá na HnůjdaiGeorge V. píše:...a jak je to s těmi plasty třeba ve srovnání s Hyundai i30, nebo Kia Cee´d (což byli další adepti ve výběru...)?
Mě se ta trojka už celkem rozchodila. Mám najeto asi 40 tkm.jakatak píše:....
Jediná vada je řazení 3jky - to je katastrofa - ikdyž už se to taky trošku zlepšilo + ( řazení zpátečky, ale ta jde když ji tam dávám pomalu)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host