Formule 1 - F1
- Lestr
- Nováček
Re: F1
To že se poslední 2 sezóny rozhodovali při pit-stopech mě až zas tak nevadilo, byl v tom stejně kumšt... ale celý závod na 1 natankování z toho udělalo ještě větší nudu
Škoda, že měl Vettel problémy s autem... troufám si říci že co se týče jezdeckých kvalit, jako jediný dokáže Schumimu konkurovat. Holt jediné co bude v této sezóně zajímavé sledovat je technický pokrok týmů.
Osobně musím konstatovat, že se budu muset smířit s mnoha paradoxy... tím největším je, že jsem velký fanda Ferrari, ale nesnáším Alonsa. Dále jsem neměl rád trojcípou hvězdu, ale Schumi je pro mě pan Jezdec...
No, uvidíme... snad bude často pršet

Škoda, že měl Vettel problémy s autem... troufám si říci že co se týče jezdeckých kvalit, jako jediný dokáže Schumimu konkurovat. Holt jediné co bude v této sezóně zajímavé sledovat je technický pokrok týmů.
Osobně musím konstatovat, že se budu muset smířit s mnoha paradoxy... tím největším je, že jsem velký fanda Ferrari, ale nesnáším Alonsa. Dále jsem neměl rád trojcípou hvězdu, ale Schumi je pro mě pan Jezdec...
No, uvidíme... snad bude často pršet

- Damon
- Test driver
To jsou vražedné kombinace, Alonso-Ferrari a Schumi-Mc 
A ještě Quickie červený fofo versus stříbrný Mc a Lestr se stříbrným versus Ferrari.

A ještě Quickie červený fofo versus stříbrný Mc a Lestr se stříbrným versus Ferrari.

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Lestr
- Nováček
F1 2010 - Sezóna smíšených pocitů... něco jako když Paroubek padá z útesu v novým FocusuDamon píše:To jsou vražedné kombinace, Alonso-Ferrari a Schumi-Mc

-
- Zkušený
čekal jsem to zajímavější na špici se nic moc nedělo, alfonz a rudý v poho ,šumák a spol. jen kružili jako na 24h
Lestr

Lestr

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pro změnu stříbrné auto a jezdím taky k shellu
Závod jsem sledoval taky. Potěšil mě Massa, tenhle rok mu budu fandit, už i pro to, že nemám rád Alonsa
Zajímavý snad bude souboj Hamiltona s Buttonem. Tam fandím oběma. Ale samozřejmě, kdo bude nejsledovanější asi celou sezonu?? Schumi. A mě taky zajímá jak dojede. v prvním závodě 6. místo opravdu není špatné. Jak sám řekl-nedá se s těmi novými pravidly moc předjíždět, tak doufám, že vymyslí FIA činitelé něco rozumného. Protože jinak se kouknu na dva tři závody a pokud to bude stejná nuda, tak si najdu asi nejen já, jinou zábavu na neděli.

Závod jsem sledoval taky. Potěšil mě Massa, tenhle rok mu budu fandit, už i pro to, že nemám rád Alonsa

- Damon
- Test driver
Já se těším na MotoGP.
Místo aby jim zmenšili nádrž na 30litrů ať musí dělat věci které ovlivní závod tak jim nařídí plnou
. To je krok zpět stejně jako tenkrát s přezouváním gum. Na druhou stranu po obědě na uspání - super - funguje to. 

Místo aby jim zmenšili nádrž na 30litrů ať musí dělat věci které ovlivní závod tak jim nařídí plnou

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tuto zmenu s tankovanim nechapem... na jednej strane chcu aby sa co najviac predbiehalo a dialo na trati, ale oni to zariadia tak, ze najlepsie je jazdit na istotu a moc nevymyslat... chapem kadeco, ale toto fakt ze nie !!!
su vobec nejake pozitiva tejto zmeny pravidiel ??

su vobec nejake pozitiva tejto zmeny pravidiel ??
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
urcite chod, ide o to to vidiet a hlavne pocut na vlastne bubienky a zaludok !!globe píše:a to jsem si chtel po dlouhy dobe udelat radost a koupit si listek bud na Hockenheim nebo Spa ..ale jestli to bude takovyhle, tak to asi postrada vyznam a skoda penez