a smim vedet kde ?štíreček píše: dnes ho pořídím za sedm.
To startovanie bez spojky davali aj v radiu (pre Slovakov - Zakruta), ale skor pre vacsie objemy. Odkedy startujem bez spojky, tak mi nekolisaju otacky po studenom starte. Ale skusil som takto nastartovat Punto po 3 tyzdnoch v mraze, tak sa mi zresetoval PP aj RJ a nic som nenatocil. Nasledny pokus so spojkou bol bez problemov.štíreček píše:Jinak znám osobně c-maxe z roku 2004 a má najeto pouhých 28tisíc km, prostě stojí v garáži a sem tam vyjede.![]()
Ještě k tomu Vaculíkovi, má celkem dobré články až na dvě věci ohledně setrváku. Doporučuje startování a vypínání motoru bez spojky![]()
Navíc když pominu setrvák, jak nastartuje bez spojky auto s tlačítkem? Další věc - nedoporučuje brzdění motorem, v praxi je to téměř nemožné, poněvadž při každém ubrání plynu motor brzdí a setrvák se prostě přetočí do opačné krajní polohy.
hm ,tak tak to je, potom ale nevím proč to tam ta zlé automobilky dávají když to jde vyřešit tak jednodušeštíreček píše: Dnes už jsou na to firmy, kteří ho úplně vyberou, udělají změnu software, emise se zachovají, auto má mírné navýšení výkonu a nižší spotřebu. Taková úprava stojí dnes okolo pěti tis. Ale někdo v tom vidí velký neřešitelný problém![]()
![]()
Amerika je dávno objevená, jen Ty se tady biješ v prsa, kolik máš v motoru, ale zapomínáš na žravé převody. Když se podíváš na verzi 1,6tdci 66kw tak i ta má větší krouťák v těch otáčkách, připočti lehčí převod a vyjde Ti, že je čipernější a živější odspodu.tomason píše:Já nic kroutit nepotřebuju ty vypadáš,že objevuješ Ameriku,to co tady píšeš už sem tady dávno psal dřív než ty si tohle forum našel a dozvěděl si se co máš ve svym motoru za značku vstřiku.No a můžeš si to tam aspoň opravit,protože ty piezo vstřiky fakt nemáš příteli.
gratuluji a at jsou obe v poradkutomason píše:Mam takovej blbej pocit,že je mi to už všechno naprosto uprdele.Dneskase mi narodila dcera Karolínka má tři kila a 48CM bohužel císařem,ale celou dobu sem tam byl a sem grogy,ale šťastnej
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti