Má někdo nějaký nápad jak vyřešit to D.O. tvírání 5dveří tím tlačítkem na palubovce což je to oč tu běží.PLS

Bohužel jsem v tomhle neznalí a neumPirmin píše:Ja myslel,že titul "test driver" je něco skoro jako servisni technik od Forda.Oprava dratů v pruchodce do zadnich dveří je otázka jedný hodiny(úspora 1440,-Kč).Demontáž modulu-pro toho,kdo to dělá poprvé:1 hodina,výměna relé:2 hodiny,montáž zpět:1/2 hodiny.Cena je asi okolo 400,-Kč i s poštovným.Za ušetřený prašule si můžeš pořídit nový gumy.
GEM modul za 6 tisíc? Na vrakáči za něj chtěj 500 (slovy pět set), jestli chceš, mám doma jeden navíc, tak ti ho pošlu, můžeš si to relé z něj přehodit nebo si ho nechat v servisu přeprogramovat na tvoje auto.NEEO píše:Tak první návštěva ford servisu-nová diagnostika-opraveny některé kabeli u pátých dveří-byly KO.A bylo mi řečeno že je v prčicích nějaké relé v GEM modulu a že se bude asi muset ten modul vyměnit-cena 5900kč-+ nahrátí soft-prý se snad vejdu celkem do 7000kč-jinak oprava páru kablíků a tato diagnostika stála 1440kč-
Má někdo nějaký nápad jak vyřešit to D.O. tvírání 5dveří tím tlačítkem na palubovce což je to oč tu běží.PLS
poslal jsem ti SZpkadecka píše:GEM modul za 6 tisíc? Na vrakáči za něj chtěj 500 (slovy pět set), jestli chceš, mám doma jeden navíc, tak ti ho pošlu, můžeš si to relé z něj přehodit nebo si ho nechat v servisu přeprogramovat na tvoje auto.NEEO píše:Tak první návštěva ford servisu-nová diagnostika-opraveny některé kabeli u pátých dveří-byly KO.A bylo mi řečeno že je v prčicích nějaké relé v GEM modulu a že se bude asi muset ten modul vyměnit-cena 5900kč-+ nahrátí soft-prý se snad vejdu celkem do 7000kč-jinak oprava páru kablíků a tato diagnostika stála 1440kč-
V době,kdy jsem to dělal,tak jsem žádnou náhradu nesehnal.Jsou to dvě relátka v jednom malým pouzdře.Třeba budeš mít víc štěstípkadecka píše:Relé z Německa? Proč, to tam relé z českýho obchodu nebude fungovat?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů