Mam dotaz na mistni odborniky (sam jsem kovanej spis v jine znacce), Pred tydnem kdyz byly ty velky mrazy, tak me prestalo jit osvetleni palubni desky s tim (krome digitalnich ukazatelu kilometru, palubnihoPC a radia), ze kdyz jsem nekolikrat opakoval roznuti, tak se nahodilo asi na podesate...potom uz se me to nepovedlo.
Druhy den bylo vse v poradku a vydrzelo to az do dneska. Dneska me to vecer udelalo to stejny ovsem zjistil jsem, jak me upozornil kolega, nesviti me ani ZADNI SVETLA!
Takze palubka+ zadek nejede, vcetne osvetleni SPZ a pritom vpredu a osvetleni interieru OK.
Muze to byt vadny modul svetel? A kde se nachazi? Diky za jakoukoliv radu
Nefunkcni elektrika zadni casti+ palubka
-
- Nováček
Nefunkcni elektrika zadni casti+ palubka
Ford Focus 1,6 74KW
Ford Mondeo 2,2 TDCI
Ford Mondeo 2,2 TDCI
-
- Nováček
Re: Nefunkcni elektrika zadni casti+ palubka
Nikdo nevi, kde se ve Focusu naleza ridici jednotka nebo modul pro osvetleni? Nebo napad, proc me vypadavaji svetla v takove kombinaci?
Ford Focus 1,6 74KW
Ford Mondeo 2,2 TDCI
Ford Mondeo 2,2 TDCI
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
co pojistky ? co osvetleni SPZ ?focus modul na svetla nema .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Rumbo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
pozri pod volantom poistkovu skrinu a poistku c.41 - 10A urcite bude spalena.foki píše:co pojistky ? co osvetleni SPZ ?focus modul na svetla nema .
Dnes mi spravilo to iste. Najskor mi vyhadzovalo poistku osvetlenia SPZ (č. 67 - 7,5A ak sa nemylim) nejako som to spravil pohybanim kablov a dnes po prijazde domov a opatovnom nastartovani praskla ta 41tka - predne parkovacky, zadne svetla, osvetlenie palubovky a hlasenie zapnutych svetiel.
- Rumbo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
opravene. po 2och hodinach spekulovania s poistkovou skrinou a osvetlenim SPZ som nasiel chybu medzi karoseriou a 5tymi dverami - kabelaz v tej gumovej husenici sa vplyvom mrazov popraskala a z 8 kablov co tam je, 4 boli popraskane a skratovali.
Docasne zaizolovane a v lete pojdu preizolovat lebo pri -5 stupnoch je to dost neprijemne.
Vela stastia.
Docasne zaizolovane a v lete pojdu preizolovat lebo pri -5 stupnoch je to dost neprijemne.
Vela stastia.
-
- Nováček
Diky moc za radu, urcite se potom podivam, protoze bude to spis kontakt jak pises nez pojistka (ty jsem samozrejme kontroloval), protoze uz se to jednou stalo ale druhy den uz to bylo v poradku.Zkontroluju jeste jednou ty vyjmenovane pojistky a pak i ty draty uz 5. dveri.
Tam nekde bude zakopanej pes (doufam)
Tam nekde bude zakopanej pes (doufam)

Ford Focus 1,6 74KW
Ford Mondeo 2,2 TDCI
Ford Mondeo 2,2 TDCI