Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...

Moderátor:Quickie
Odpovědět
sid
Zkušený
Zkušený

Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....

Příspěvek od sid » 13.01.2010 12:54

nebudu citovat :lol:

Takže , ta teorie je asi blbost , ale všiml jsem si ,že ten typ bab tj. okolo 50 ti většinou jsou "pěstěné" se na silnici chovají , že na ostatní řidiče zvysoka kašlou nebo spíš je vůbec nevnímají . Většinou mají nějaké menší auta/WW polo,opel corsa,atd/ a když ti vyvedou nějakou prasárnu /já mám nejvíce zkušeností s vjížděním z vedlejší ,nebo s přejižděním z pruhu do pruhu / a ty je na světlech dojedeš tak dělají jako by se nechumelilo.
Ale je možné , že je to jen moje schíza :wink:
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 13.01.2010 13:33

Však taky proč citovat když reaguješ na celý předchozí příspěvek . :idea:
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 13.01.2010 13:41

Však jsem ji pak říkal, že ťukne do obou aut a dělá jako by nic a že takové krávy pak jezdí mezi náma. Na to mi odpověděla, že do předního nenarazila :mrgreen: Ale to pak už vůbec nechápu kam čuměla když se taky pěkně zatřepalo...
Ex ST220 model 2004

tomrogo
Junior
Junior

Příspěvek od tomrogo » 13.01.2010 14:26

Hmmm, tak možná, že jedna z těhlech paniček (krav) stála dneska přes noc i přede mnou :( Když jsem přišel k autu ráno, tak jsem měl ''krásný'' ďolíček na SPZ a bohužel klubová podložka to taky odnesla... Naštěstí nárazník netknut, to bych si asi rval vlasy. Každopádně je pravda, že jezdí v podobných autech, myslím, že přede mnou stálo to hnusně světle zelený Polo... Už vidím, jak zdrhal/a jakoby nic :evil:
Honda for now but FOCUS IN MY HEART FOREVER!!!

SOLD Focus MK1, 2.0 16V Zetec, 130 bhp, K&N Air Filter, Brembo brakes, Eibach springs
NOW Honda Civic 6G

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 13.01.2010 14:39

Jj, mám 4. auto a na každé přední značce se mi do půl roku objevil ďolík od tažného zařízení.
To jsem byl taky světkem takového hňupa. Už nevím co měl za auto, ale měl tam tažné a parkoval do řady podélně k chodníku a samo, že na drc! 3x než zajel a byl spokojený s tím jak stojí. Když jsem se ho ptal jestli je normální tak prý nic neudělal...
Ex ST220 model 2004

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 13.01.2010 14:44

Snažím se parkovat tak abych nezavazel (alespoň tam kde vím, že nebudu během pár minut zpět) a spousta lidí u mě na ulici to neřeší. Prostě zaprkuje přes 2 místa, napadne sníh tak klidně týden nebude vyjíždět a nic se neděje. Tohle když vidím, že večer přijedu a nemám kvuli takovým kam zaparkovat tak bych šílel, ale vůbec nic nenadělám...
Další to dá tak moc na chodník, že tama projde 1 člověk a už tam je auto od prvního sněhu takže kolem 14 dnů a nikdo nic. Já si nejsem ničeho takového vědom a už se mi stejně na zadním blatníku objevil rýpanec do laku v délce 20 - 30 cm :roll:
Prostě děs :roll:
Ex ST220 model 2004

tomrogo
Junior
Junior

Příspěvek od tomrogo » 13.01.2010 15:03

Maximus: Plně s tebou souhlasím s parkováním (ničením) aut na sídlišti... Já už jsem si taky našel malý škrábanec na zadním nárazníku, tak jsem zvědav jaká bude důkladná jarní kontrola laku, až přestane být všude sůl a já to pořádně umyju... To se asi budu divit, co vvšechno vyleze na slunce :cry:
Honda for now but FOCUS IN MY HEART FOREVER!!!

SOLD Focus MK1, 2.0 16V Zetec, 130 bhp, K&N Air Filter, Brembo brakes, Eibach springs
NOW Honda Civic 6G

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 13.01.2010 16:00

ja som nasiel vpredu prehnutu SPZku tak som rozmyslal, ze kto sa ju snazil urvat a preco :mrgreen:
ale mozno aj do mna nacuval niekto s taznym :o :roll:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 13.01.2010 17:18

Názor některých umělců je ten že nárazník je pro to aby se do něj naráželo. :twisted: :twisted:
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

taspy
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od taspy » 14.01.2010 07:35

Co já nemůžu pochopit jsou idioti co jsou líní pořádně si očistit auto od sněhu.To je hezké,že si očistí skla,ale že máme i světla,to už neřeší.A že takových blbců co měli na světlech snad 15 čísel sněhu tu v Praze je k vidění dost. Jeli jsme za takovým autem a to člověk vůbec neviděl kdy brzdí,zda bude odbočovat,.....Asi by je těch pár minut navíc zabilo :twisted:

A nejhorší jsou v tomhle počasí chvátači. Kolegyně jela v sobotu večer cca.23,00 v tom marastu a při sněžení z práce dom do Benátek na Jizerou.Silnice neprohrnutá,jen vyjeté koleje. Klouzalo to jak sv....tak si jela pomalu,opatrně v kolejích. Bohužel to asi dost vadilo řidiči za ní, takže ji začal problikávat a prudit. Holčina to samozřejmě dlouho nevydržela a že mu teda radši uhne,ale že rychleji rozhodně nepojede. Vyjela tedy se svým novým fusionem z vyjetých kolejí a když se vracela,tak dostala hodiny.Narvala to do svodidel,nevím úplně přesné detaily,ale má úplně v háji předek a celý zadek-ten jí prý jak jí v servisu sdělili budou muset nějak nastavovat. Ten chvátač ani nezastavil,aby se zeptal,jestli se jí nic nestalo.Hned za ní jel nějakej náklaďák,který to naštěstí ubrzdil,ale měl teda co dělat a nenapálil to do ní.Řidič zastavil a běžel hned k ní,jestli je v pořádku. Naštěstí je,jen byla otřesená. Odnesli to naštěstí "jen" plechy.

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 14.01.2010 08:02

taspy: tyhle historky zrovna dvakrat rad nectu :roll: ..

v tomhle pocasi nikdy nikomu neuhejbam, jedu si svym tempem .. pokud nekdo "pospicha" a riskuje kvuli 5-ti minutam, ktery muze sebevrazednou jizdou usetrit, tak at si me predjede, nebo at se za mnou trapi .. ale je pravda, ze i kdyz me nejakej takovejhle magor predjizdi, tak mam plny gate bobku aby me nesejmul :? :lol: ..

a vubec nejlepsi je, kdyz si clovek jede za kamionem, a jemu ze strechy navesu spadne treba 20 kg kus ledu :evil:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

vitut
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitut » 14.01.2010 11:10

Nejlepsi jsou experti, kteri necisti strechu od snehu. Az se auto trochu vytopi, tak jsou hrozne prekvapeni, kdyz jim po zastaveni neco prijede na predni sklo ... Uz jsem zazil i borce, ktery mel zapnute sterace a masa snehu na skle mu spalila motorek ... :mrgreen:
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 14.01.2010 11:22

Tak na tohle musííím reagovat!!!
To co se mi stalo 9.ledna v sobotu na 3proudovce směrem na olomouc od ostravy nepřeju nikomu zažít.
Jedeme si to v tom posraným počasí pěkně domů, 3 proudovka byla bez sněhu, pouze mokrá, přesto sem víc jak 100 nejel, protože člověk nikdy neví. Začnu předjíždět kamion, který jede úpln v pravém pruhu a když už sem na úrovni mezi tahačem a návěsem, tak on začne zničehož nic odbočovat do mýho pruhu. Na brzdy sem nešel - to bych neubrzdil a sešlápnout plyn a předjet ho bych taky nestihl. koukám, proč ten DEBIL jede na mě a vidím, že před sebou má v tom svým pruhu sněhový jazyk. Fajn říkám si, nezbylo mi nic jiného, než okamžitě přejet do levýho pruhu (3.ho) jenže tam byla tak 8cm vrstva sněhu, sračky...a co se asi nestalo že, jenom při opatrném najetí sem dostal smyk a šel na zasněžený svodila, udělal sem 2x 360° a zůstal stát v levým pruhu a řítili se na mě auta zezadu, takže okamžitě nastartovat a hned do odstavného. NIKOMU nepřeju zažít to, jak se snažíte ukočírovat auto v hodinách v jednom pruhu mezi svodilama a kamionem, strach, že to narvu do kamioňáka byl obrovskej. A hádejte co ten expert nato? NIC! odjel, nezastavil, nic! Takže ikdyž se nemá globalizovat, tak KAMIÓŇÁCI sou asi pěkný šulinci. Když si zpětně předstvím, že sem se tam mohl i se svoji drahou polovičkou zabít...:O(
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 14.01.2010 11:28

Uff, tak to fakt můžeš být rád, že to takhle dopadlo. Podruhý jste se narodili! Říkám to pořád, že 90% řidičů kamionů je bezohledný dobytek :!:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 14.01.2010 11:34

KASHA: tohle ti fakt nezavidim, tyhle zazitky radsi ani nemit :roll:

na druhou stranu, ne ze bych se chtel kamionaku zastavat, ale delam dispecera, kamionu mam na starost 30, takze jsem s nima v kazdodennim kontaktu .. nemaj to taky uplne lehky .. Kdyz si vezmete, ze mate pod sebou cca 40tun :? .. ale je to kus od kusu .. kazdymu z nich rikame, at si strechu ocistej, ale malokterej z nich to fakt bohuzel udela .. vcera mel jeden z nich zrovna smulu, v Holandsku mu na kruhaci ze strechy sjel snih, za ruzkem zrovna cihala policie a ejhle - pokuta 240 euro :P .. kdyz mi fnukal do telefonu, rikam "je to tvoje blbost, a bud rad, zes nekoho nezabil" ..

jak rikam, zastancem kamionaku i pres svoje povolani nejsem, ale kazdymu ridicovi osobniho auta bych ihned doporucil aspon jednodenni projizdku (aspon jen na miste spolujezdce) v kabine nakladniho auta a trinactimetrovym navesem za zadkem .. sranda to fakt neni .. :idea:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“