Dnes som vycistil vsetky hadice od a k turbu a z IC som vylial tak 1.5 deci oleja takze auto je tak ci tak nepojazdne..
Vdaka za strucny navod

p.s. treba vypustit aj olej, kedze turbo je mazane olejom (FF1)?
Aj odborník ak mu dáš turbo do rúk ti povie iba pribložne jeho stav - na sto% ti to povie iba ak ho mal rozobraté - teda iba ak robil repas a vie čo a ako zložil.Rumbo píše:no ja mam ponuku na zanovne turbo vratane montaze za polovicnu cenu noveho (ak sa nemylim tak do FF1 2002 85kw isli GT17 a nove stoji cca. 800 Eur) ale kedze neviem v akom je stave a ci sa ho oplati repasovat tak najskor by som ho rad vybral a vypocul nazor 'odbornika' ci sa to vlastne oplati repasovat.
Dnes som vycistil vsetky hadice od a k turbu a z IC som vylial tak 1.5 deci oleja takze auto je tak ci tak nepojazdne..
Vdaka za strucny navod
p.s. treba vypustit aj olej, kedze turbo je mazane olejom (FF1)?
Ja napríklad vôľu na tej hriadeľke mám,ale auto ťahá dobre a bez pískania.Pýtal som sa na tú vôľu - sú tam fluidné ložiská,hriadeľ "pláva"v oleji.Myslím,že keby tá vôľa bola moc veľká, tak by sa to prejavilo na spotrbe oleja.Komi píše:mas okrem piskania aj ine problemy ? skusal si volu hriadelky-po uvolneni hadice od filtra k saniu turba - ja som nemal volu, pistalo mi to pri rozbiehani ako sanitka a po 20000km som turbo vymenil, odvtedy nepisti ale inak ziadna zmena okrem stupnutia spotreby o 0,3-0,4 ... ale to mohol sposobit aj novy SW tazko povedat ked sa to urobilo spolu....takze samotne pistanie nie je dostatocny dovod na vymenu...ani v D to nemenia v zaruke - ze je to len kozmeticka chyba...turbo som kupil nove na http://www.ebay.de a namontovali ho vo Forde asi za 100€ plus 90 za olej....
to poznas za par tisic km . a az budes kupovat druhy tak muzes zacit premyslet proc stalo 1900euro .wilder01 píše:snad sa nic nezhoni.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 hostů