M
Mě před výměnou baterky kontrolka nesvítila ani když měla baterka 11,9 V. A auto jsem vpohobě nastartoval, budíky také nelítaly, jen při startování svítila kontrolka ABS. Čekal jsem horší zimu, tak jsem baterku vyměnil- kontrolka ABS už neprosvicuje. Dal jsem VARTU Silver calcium 55Ah.Ahmed píše:Mohlo by to byt mozna tou baterkou nebo nejakou blbosti. Napeti by urcite melo byt pres 14,5V bez zatizeni a na 13,7V by nemelo klesnout ani po zapnuti vsech spotrebicu.
Stenly, my s Ahmedem myslime napeti na baterce po nastartovani, kdy by mel altik nabijet, ne pred tim.Stenly píše:Mě před výměnou baterky kontrolka nesvítila ani když měla baterka 11,9 V. A auto jsem vpohobě nastartoval, budíky také nelítaly, jen při startování svítila kontrolka ABS. Čekal jsem horší zimu, tak jsem baterku vyměnil- kontrolka ABS už neprosvicuje. Dal jsem VARTU Silver calcium 55Ah.Ahmed píše:Mohlo by to byt mozna tou baterkou nebo nejakou blbosti. Napeti by urcite melo byt pres 14,5V bez zatizeni a na 13,7V by nemelo klesnout ani po zapnuti vsech spotrebicu.
Kamaráde altík to být podle mě nemůže, dával jsem tam už 3 a všechny dělají to stejný, auto jezdí,svítí a fouká a to by při vadným altíku nevydržela bat déle jak 1 den.... Navíc ta kontrolka se rozsvítí cca po 20 sek něco se v motoru sepne a klesnou otáčky a pak už svítí pořád, je jedno jestli je studenej nebo teplej motorpelen píše:Pak uz zbyva jen altik. Vetsinou vsak pri chybe na altiku prebijelo a ne nedobijelo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: phromcik a 1 host