A to jsou s tím vyztužením uvnitř a ta délka jde jako zkrátit bez problému

Taky jsem mel stejny problem, aplikoval jsem Turtle Wax rain repellent. Asi po mesici mi pri stirani (zvlaste pri navratu steracu zpet) zacaly na skle zustavat smouhy, ktere tak za 1-2s zmizely, ale ridit zvlast za tmy se svetly protijedoucich aut se nedalo. Zkousel jsem to ocisit vsim moznym dle rad v tomto threadu (sklo i gumicky), nakonec jsem vymenil sterace a v pohode. Uz to asi aplikovat nebudu, nechci kazdy mesic menit sterace.FLA píše:Mne sa zacali robit v tychto dazdivych dnoch riadne cmuhy na celnom skle, Mam mesiac stare Bosch Aerotwin, v lete som aplikoval na celne sklo Antirain od Sheronu. Sklo som uz 2x umyl teplou vodou s Jarou a nepomohlo. Sklo je ciste ako zrkadlo ale ked zacne prsat a zapnem stierace tak ked sa vracaju stierace do povodnej polohy zanechavajku cmuhy, ktore za 1-2 sekundy zmiznu. Gumicky som tiez riadne umyl. Tak terat som z toho na vetvy
Čau, pasovaly ti ty stěrače FLAT? Já je teď koupil a mám Focuse r.v. 2000, tak jestli tam sednou?rubenso píše:Budu pasovat FLAT sterace aj na mojho fofika? Lebo niekde udavaju, ze pasuju az od r.v. 2001. Dakujem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti