Změna podsvícení palubní desky
- antonín
- Pokročilý
Re: Změna podsvícení Palubní desky
JJ tahy se mi to líbí, ale bylo stím docela dost práce, škoda
že ta palubka není z ledek už by to dávno bylo.

Ford Mondeo 2.0TDCI 85KW 2004 Combi ,Denní světla-AUDI S6
-
- Nováček
Caute mám jednu záludnú otázku ako je to z nastavovaním ručičiek po demontáži?Mám si poznačiť ako boli nastavené predtým alebo ako?
Ford Focus MK3 1.5 TDCi, automat 6st., 88kw, r.v. 10/2015,
Ex.:Ford Mondeo 2.0 TDCi, man. 6st., 96kw, r.v.11/2006, Titanium X,
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to dá spoustu práce,to je bez debat.Jenom nevím,že se pořád ženete za tou modrou...Myslím,že dneska frčí bílá podklad a červená rafiky.Ale na druhou stranu,co člověk,to originál... 

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já souhlasím s Kótou, dle mě je nejlepší bíla... respektivě nejvíce se mi líbí
-
- Pokročilý

Pak si myslím že už budou veškeré barvy diod vyčerpány

-
- .
- Kontaktovat uživatele:
....ještě bych to viděl na růžovou, ale to jedině že by Zuzka o tom přemýšlela 
to Honza89: tak to máš špatnou barvu auta, ne?

to Honza89: tak to máš špatnou barvu auta, ne?

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Proč žlutý?Neporozumněl jsem

-
- Nováček
vie mi niekto poradiť ako sa dajú teda nastaviť tie ručičky na budíkoch po demontáži?
Ford Focus MK3 1.5 TDCi, automat 6st., 88kw, r.v. 10/2015,
- Zuzka
- Test driver
frantik.17 píše:....ještě bych to viděl na růžovou, ale to jedině že by Zuzka o tom přemýšlela
Taková růžová by nemusela být špatná

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- antonín
- Pokročilý
růžové nevím v práci máme, oranžové,modré,bílé,žluté,zelené atd. zkusím to poptat a uvidíme ale jestli je KINGBRIGHT má tak balení je 2000 kusů 

-
- Pokročilý
Kóťa:žlutý jsem měl na mysli,jelikož je nikdo ještě nezmínil a mezi barvami diod je to poslední možnost,neb si myslím že jiné barvy se nevyrábějí,jen modrá-bílá-červená-žlutá-zelená.
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..tak dneska jsem dělal palubku, fotky udělám až to bude komplet....ale takovej porod z ručičkama!!---
....rozhodně zapomeňte na Uřvanýho fámu že se srovanj sami, to možná mu tam běhaj trpajzlíci a štelujou si je podle lucerniček, ale sami ne-e!
...nejlepší asi bude když si vyfotíte stav palivoměru jak ste ho měly předtím, podle toho ho taky budete pak seřizovat
....vyndání ručuček opravdu funguje vidličkou, a chce to opravdu sílu, až sem se bál že je vyrvu i s motorčekama
...ja použil na obroušení barvy pilník na nechty od avonu, stojí asi něco kolem 150,- Kč, jde to bravůrně, a je to práce tak na cca 30 minut, je jemný a má dvě strany s jinou hrubostí. Připojistil jsem si to ještě odlakovačem.
Spátky ručičky jsem nandal tímto způsobem:
....Udělal jsem test ručiček,( zmáčkneme u pravého displeye tu černou tyčku a otočíme klíčkem do polohy žhavení až se nám ukáže na displey TEST pak tyčku pustíme a ručičky začnou skákat jak indiáni po běloších) a nechal z testu zapnuté zapalování, z testu se ručičky vrátily do svých 0 hodnot!!ručičky jsem vyndal před testem!! nasadím ručičku něco pod nulu u teploměru(motor mám studený), rychloměr a otáčkoměr zasazujeme hned nad tím držáčkem co brání spadnutí ručičky do polohy ,,půl,, a palivoměr musíme nandat podle té hodnoty kolik nám tam zbylo nafty či benálu(foto), a pak ručička spadne na nulu, při testu by se vám měli ručičky protočit na konec pak na začátek a pak do hodnot které jsou realné, viz palivo.
Hodně štěstí při honbě za jiným podsvícení.
Foto dodám při kompletaci budíků....
....rozhodně zapomeňte na Uřvanýho fámu že se srovanj sami, to možná mu tam běhaj trpajzlíci a štelujou si je podle lucerniček, ale sami ne-e!

....vyndání ručuček opravdu funguje vidličkou, a chce to opravdu sílu, až sem se bál že je vyrvu i s motorčekama

...ja použil na obroušení barvy pilník na nechty od avonu, stojí asi něco kolem 150,- Kč, jde to bravůrně, a je to práce tak na cca 30 minut, je jemný a má dvě strany s jinou hrubostí. Připojistil jsem si to ještě odlakovačem.
Spátky ručičky jsem nandal tímto způsobem:
....Udělal jsem test ručiček,( zmáčkneme u pravého displeye tu černou tyčku a otočíme klíčkem do polohy žhavení až se nám ukáže na displey TEST pak tyčku pustíme a ručičky začnou skákat jak indiáni po běloších) a nechal z testu zapnuté zapalování, z testu se ručičky vrátily do svých 0 hodnot!!ručičky jsem vyndal před testem!! nasadím ručičku něco pod nulu u teploměru(motor mám studený), rychloměr a otáčkoměr zasazujeme hned nad tím držáčkem co brání spadnutí ručičky do polohy ,,půl,, a palivoměr musíme nandat podle té hodnoty kolik nám tam zbylo nafty či benálu(foto), a pak ručička spadne na nulu, při testu by se vám měli ručičky protočit na konec pak na začátek a pak do hodnot které jsou realné, viz palivo.
Hodně štěstí při honbě za jiným podsvícení.
Foto dodám při kompletaci budíků....
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
- pj$lf
- Junior
Snad nebude vadit, kdyz zrecykluju tohle vlakno na lehce offtopic dotaz. Vhodnejsi vlakno jsem bohuzel nenasel. Uz od koupi auta mi nesviti podsviceni displeje kilometru a o vikendu prestala svitit leva pulka tachometru. Procetl jsem si tohle vlakno + obdobne vlakno vedle v tuning sekci, ale par veci mi neni jasna
. Chtel bych tedy poprosit mistni odborniky o radu nez se do toho pustim.
1. do podsviceni budiku patri 12V/2W zarovka s patici T10?
2. jaka zarovka patri do podsviceni displeje? nasel jsem ze ma mit patici T5, ale nevim kolik wattu.
3. chapu dobre, ze na vymenu zarovek nemusim sundavat rucicky? predstavuju si to tak, ze zarovky pujdou vymenit zezadu panelu budiku aniz bych cokoli rozebiral.

1. do podsviceni budiku patri 12V/2W zarovka s patici T10?
2. jaka zarovka patri do podsviceni displeje? nasel jsem ze ma mit patici T5, ale nevim kolik wattu.
3. chapu dobre, ze na vymenu zarovek nemusim sundavat rucicky? predstavuju si to tak, ze zarovky pujdou vymenit zezadu panelu budiku aniz bych cokoli rozebiral.
- antonín
- Pokročilý
Ahojte, a proč raděj nekoupíte INDIGLO a nemusíte sundávat ručičky.... viz tento odkaz http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=&id=254
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já mam s indiglem špatné zkušenosti. Po čase přestává svítit. Takže za mě ne.
Ford galaxy mk3 2008 2.2tdci