Padá nafta jak to vyřešit
- xleoon
- Nováček
Padá nafta jak to vyřešit
Dobrý den přeji setkal se tu už někdo s tím že mu padá nafta? Jak ten problém vyřešil a kolik ho to stálo?
Ve fordu mi řekli že to musí všechno rozdělat a zjistti co a jak je, že se s tím ještě nesetklai. Takže jak je znám tak oprava za xxxx tisíc a nevyřeší nci a řeknou jedině všechno nové. Čerpadlo, pal. filtr, žhaviče mám v pořádko na rovině to startuje v pohodě na první nažhavení, ale stačí mirný kopeček a už jen točí startér a není papu do motoru.
Ve fordu mi řekli že to musí všechno rozdělat a zjistti co a jak je, že se s tím ještě nesetklai. Takže jak je znám tak oprava za xxxx tisíc a nevyřeší nci a řeknou jedině všechno nové. Čerpadlo, pal. filtr, žhaviče mám v pořádko na rovině to startuje v pohodě na první nažhavení, ale stačí mirný kopeček a už jen točí startér a není papu do motoru.
Ford focus 1,8 TDD 66KW r.v. 2000 najeto 130tis. km
- abe
- Junior
Hoj kluci,mam takovy problem i dilema.Mozna je to tim ze mi pada nafta
Stava se mi,ze mi na druhy den spatne startuje vuz,cim vic dni je auto v klidu tak musim tocit vic starterm.Ono to chyta chyta az to na konec chytne,pak cely den jezdim ikdyz mi to i schladne,tak to v pohode nakopnu.Ale jak rikam vic dni v klidu tak to pri startovani toci vic nez je zdravo.Byl jsem na diagnostice,tam mi to hlasilo (nizky tlak v palivove soustave).Dostal jsem par odbornych rad např. palivovy filtr(menil jsem ho predevcirem,zavada se opakuje),zpetny ventil co je na hadici mezi vstrk. cerpadlem a paliv. filtrem(stribrny kloboucek,muze propoustet) nebo taky co jsem vycet na recenzich a rek to i jeden automechanik:podavaci cerpadlo(palivove cerpadlo) to co je v nadrzi.Volal jsem treba do Fordu v jednom mi rekli ze tam vubec neni podav. cerpadlo zese nekde jinde ze tam je,hrůůůůůza.Ja si myslim ze tam je
Kluci jestli neco vite,nebo jste resily tu to zavadu,please.

- neodees
- Junior
- abe
- Junior
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
diesel palivove cerpadlo v nadrzi 100% nema . je to jen co nasaje naftove cerpadlo . to spis vypada ze netesni neco v cerpadle . nebo jeste druha vec , ta zpatecka co je ze striku na strik , kdyz je narusena tak vlastne nafta zpadne protoze je to uzavrenej okruh . tak bych zacal tim , vymenit vsechny prepady a pak by se videlo .
u toho tdci bych zkusil zhavicky . protoze to vypada jakovy to nabihalo . a prohlidnout ty prepady taky .
u toho tdci bych zkusil zhavicky . protoze to vypada jakovy to nabihalo . a prohlidnout ty prepady taky .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- abe
- Junior
Hoj kluci,tak to vypada ze jsem zavadu odstranil
Ale uvidim zitra rano,protoze jsem na tom makal jeste dnes v jednu rano v garazi(nedalo mi to spat) Nevim z jakeho duvodu jsem nemel relatko R 7 (palivove cerpadlo,vstrikovaci cerpadlo vznetoveho motoru) co jsou ty relatka pod kapotou u baterie.Pole relatka bylo prazdne.Pres leto byly starty jakz takz v pohode,ale jak se ochladilo tak to zacalo zlobit jako by padala nafta,delsi starty.Nevim z jakeho duvodu tam nebylo,bud jsem se v tom hrabal a vytah sem ho a vlozil do jinaciho pole fakt nevim.Ne ze bych prehazoval relatka jen tak pro radost(samozrejmne relatka jsem se nepoukousel rvat tam kam nepatri),ale stalo se mi,ze my chybelo rele od ventylatoru chladice pak mi to hazelo chybu na diagnostice(musel jsem ho dokoupit).Takze se tam musel hrabat nekdo predemnou,tezko rict.Ale doufam ze je to v cajku

- abe
- Junior